Mielenkiintoiset suutelufaktat koottiin yhteen

17.01.2015 11:15 - Reija Saarinen

Suuteleminen on ihanaa, mutta siihenkin liittyy paljon sellaisiai faktoja, jotka saattavat yllättää.

Suuteleminen on olennainen osa parisuhdetta. Se on oiva tapa näyttää rakkautta ja kiintymystä. Siihen liittyy myös sellaisia faktoja, jotka saattavat jopa yllättää.

1. Suuteleminen on terveellistä

Suutelemisella on monenlaisia terveysvaikutuksia. Se tekee hyvää muun muassa hampaille ja saattaa myös auttaa parantamaan migreenin. Ja mikä parasta, se saa auttaa säilyttämään nuorekkaan ulkonäön.

2. Kuluttaa kaloreita

Suuteleminen on nautinnollista, sen tietää kaikki. Tämän lisäksi se käy myös liikunnasta. Tunnin suutelusessio kuluttaa nimittäin 1500 kaloria. Ranskalainen suudelma sen sijaan on hyvää treeniä kasvoille, sillä siinä töihin joutuu jopa 34 lihasta.

3. Toimii kuin huume

Yksi mielenkiintoisimmista suutelufaktoista on se, että se vaikuttaa ihmiseen lähes samalla tavoin kuin huumeet. Suudelma vapauttaa endorfiineja, minkä vuoksi suuteluun voi jäädä koukkuun, mikä ei ehkä ole kuitenkaan paha asia.

4. Vaikuttaa naisiin ja miehiin eri tavoin

Naiset eivät todennäköisesti harrasta seksiä miehen kanssa, joka on huono suutelemaan. Miehet yleensä suutelevat tiensä seksiin, naiset taas tarvitsevat suudelmia seksin jälkeen. Syynä saattaa olla se, että naiset haluavat tuntea olonsa rakastetuksi myös kuuman seksisession jälkeen.

Lue myös: Suudelmat, jotka jokaisen tulisi kokea edes kerran elämässään

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat