Sinkku, tahdotko löytää elämäsi rakkauden? Deittiguru jakaa tärkeimmät vinkit

10.02.2015 22:15 - Noora Suomalainen

Tuntuuko kumppanin löytäminen todella vaikealta? Yksinkertaisilla vinkeillä voi päästä lähemmäs ”sen oikean” löytämistä.

Sex & London City -blogin kirjoittaja Nixalina Watson kertoo brittilehti Metron sivuilla vinkkejä, kuinka löytää rakkaus vuonna 2015. Deittailuguru Watsonia on myös kutsuttu Lontoon Carrie Bradshawiksi, eli Sinkkuelämää-sarjan päähenkilöksi.

- Jos olet sinkku ja olet päättänyt, että tämä on sinun vuotesi löytää rakkaus, siihen on oikeasti mahdollisuus. Minulla on muutamia käteviä vinkkejä, joilla pääsee alkuun, kertoo deittailun asiantuntija.

Alla on viisi Watsonin vinkkiä rakkauden löytämiseen jo vaikka tänä vuonna.

1. Unohda entiset heilat
Päästä irti kaikista edellisistä heiloista ja yhden illan jutuista. Ne vain sekoittavat päätäsi ja elämääsi. Niistä ei ollut tarkoitus tulla mitään vakavaa kuitenkaan. Parempi siis päästää irti ja keskittyä johonkin ihan uuteen ihmiseen.

2. Älä turvaudu nettideittailuun
Netissä deittailu ja Tinderin käyttö on helppoa, mutta se on todella laiskaa. Nykyaikana deittailu on siirtynyt suurimmaksi osaksi nettiin, eivätkä ihmiset tapaa enää kasvotusten. Nettituttavuuksien kanssa jutteleminen kannattaa jättää vähemmälle ja keskittyä oikeassa elämässä tapaamiinsa ihmisiin.

3. Ole aktiivinen
Elämäsi rakkaus ei tule hakemaan kotiovelta, joten rakkauden löytämisen eteen täytyy tehdä jotain. Kannattaa olla aktiivinen ja käydä uusissa paikoissa, eikä aina niissä samoissa, joissa käy joka viikko.

4. Löydä uusia harrastuksia
Uusien harrastuksien avulla voi löytää tulevan rakkauden. Samoista asioista tykkääminen on tärkeää suhteessa.

5. Hyväksy se, että tulet käymään huonoilla treffeillä
Huonoja treffejä ja ärsyttäviä deittejä tulee vastaan, mutta niistä ei kannata lannistua. Hyväksy asia ja odota uusia treffejä mielenkiinnolla.

Lue myös: Mistä löytää suuren rakkauden? 8 paria paljastavat koskettavan tarinansa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat