Kaikki artikkelit

Jossakin miehille tarkoitetuissa deittioppaissa on häiritseviä neuvoja, sillä miestä neuvotaan esimerkiksi olemaan sinnikäs, vaikka nainen sanoisi ei.
Jos tahdot viedä mielenkiintoisen leidin toistamiseen ulos, on sinun parasta käyttäytyä ensitreffeillä kohteliaasti, pitää näppisi erossa puhelimestasi ja hillitä alkoholin kulutustasi.
Olipa tavoitteenasi hurmata söpö baarimikko tai työpaikan adonis, niin näillä vinkeillä jäät taatusti positiivisella tavalla miesten mieleen.
Mikäli ensimmäisillä treffeillä käyttää mielikuvitusta paikan ja aktiviteettien suhteen, voi päivästä tulla molemmille mukava ja ikimuistoinen.
Tuntuuko kumppanin löytäminen todella vaikealta? Yksinkertaisilla vinkeillä voi päästä lähemmäs ”sen oikean” löytämistä.
Mielenkiintoisen Tinder-profiilin luominen ja tuttavuuden tekeminen hurmaavaan ’’matchiin’’ ei ole niin helppoa kuin luulisi. Onneksi online-deittailun maailmaan perehtyneet ammattilaiset osaavat neuvoa, kuinka viestiboksiin alkaa pian satelemaan treffikutsuja!
Vuonna 1938 julkaistu deittiopas sisältää vinkkejä, jotka pätevät yhä edelleen.