Älä tee romantiikkamokaa: Moni ihana yllätys ei toimi käytännössä

19.02.2015 16:45 - Heli Thoren

Ruusunlehdet ja serenadit ovat romanttisten elokuvien upeimpia tekoja. Ne tosin harvoin toimivat käytännössä.

Oletko joskus haaveillut, että rakkaasi yllättäisi sinut serenadilla, tatuoinnilla tai ripottelemalla sänkynne täyteen ruusun terälehtiä? Harkitse vielä. Ohessa lista romanttisina pidetyistä elkeistä, jotka eivät käytännössä kuitenkaan toimi halutulla tavalla:

1. Ruusun terälehdet sängyssä

Kuka siivoaa sotkun? Paitsi että terälehtiä on loppujen lopuksi joka paikassa, ne myös tahrivat lakanat tehokkaasti (etenkin, jos käytät kirkkaanpunaisia ruusuja - niitä romanttisimpia). Eli lemmekkään session jälkeen on pakko kaivaa imuri esiin ja ryhtyä lakananvaihtoon - se, jos mikä latistaa hyvän tunnelman.

2. Makuuhuone täynnä kynttilöitä

Huone täynnä tunnelmallista kynttilänvaloa kuulostaa varmasti ihanalta, mutta uskallatko oikeasti ryhtyä moiseen? Onko kivaa kuherrella niin, että joudut koko ajan pelkäämään palohaavoja tai sitä, että hiuksesi syttyvät palamaan? Lempiessä tulee usein kuuma muutenkin ja liuta kynttilöitä pitää huolen siitä, että makuuhuone muistuttaa session jälkeen hikistä saunaa romanttisen lemmenpesän sijaan.

3. Serenadi

Ihanissa elokuvissa miehet palkkaavat trupaduurin laulamaan rakkaalleen, mutta tosielämässä koko touhu on harvoin viihdyttävää, vaan pikemminkin vaivaannuttavaa. Paitsi, että seisot kuuntelemassa sinulle omistettua laulua hämilläsi vielä kamalampaa touhu on, jos laulajan taidot eivät aivan riitäkään Titanicin tunnuskappaleeseen.

4. Hitaiden tanssiminen ainoana parina

Täysi tanssilattia on aivan eri asia kuin se, että tanssitte vaikkapa kotinne olohuoneessa. Jos onnistutte vajoamaan oikeaan tunnelmaan, keinuminen yhdessä voi toimia, mutta jos ette, kaikki on ennemmän outoa ja vaivaannuttavaa herkän ja romanttisen tanssimisen sijaan.

5. Runot

Jos siippasi ei ole kirjailija, älä toivo häneltä runoa. Ellet halua saada lallatusta rakkaudesta, jossa on ehkä muutama onnistunut loppusointu, mutta ei paljon muuta.

6. Jättikokoiset pehmolelut

On kenties romanttista saada rakkaaltaan jättikokoinen nalle, joka pitelee sydäntä, mutta mitäs sitten lahjan saamisen jälkeen? Mihin se sitten laitetaan? Nalle ei ole upein mahdollinen sisustusesine, mutta suuren kokonsa vuoksi sitä ei saa survottua kaappiin piiloonkaan.

7. Istuminen vierekkäin ravintolassa

Höpsis, tämä on pönttöjä varten. On paljon tyylikkäämpää tuijotella toista silmiin ja pelata jalkapeliä pöydän alla.

8. Syötävät alusvaatteet

Kuka haluaa syödä ällömakealta vesimeloniesanssilta maistuvat pikkuhousut? Niinpä - ei kukaan.

9. Syöminen ja seksi

Kermavaahdon pursottaminen toisen vartalolle voi kuulostaa hyvältä, samoin suklaakastike ja mansikat sängyssä. Unohtakaa nämä kaikki sotkun, tahmaisen ihon, likaisten lakanoiden ja vatsakipujen nimessä.

10. Nimi-tatuoinnit

Vaikka rakkaus saattaa juuri nyt tuntua ikuiselta ja kaiken kestävältä, usko tai älä - se ei välttämättä ole sitä. Ja mitäs sitten? Johnny Depp tietää, miten vaikeaa rakkaushuumassa teetetystä tatuoinnista on päästä eroon (Mies tatuoi ihoonsa Winona Ryderin kanssa seurustellessaan Winona Forever -tekstin. Eron koittaessa se sai muunnoksen Wino Forever ja julistaa nyt siis ikuisesti miehen juomistottumuksista).


Lue myös: Nainen sai rakkaaltaa viesti haudan takaa - lue koskettava tarina.


Lähde: The Frisky

Kilpailut

Uusimmat