8 asiaa, jotka auttavat sinua löytämään sielunkumppanin

20.02.2015 13:15 - Reija Saarinen

Rakkauden löytäminen on helpompaa, kun muistaa ettei parisuhteen löytäminen ole elämän tärkein asia.  

Rakkaus on asia, jota jokainen kaipaa. Sen vuoksi sitä omaa rakasta saatetaan joskus etsiä hieman liiankin innokkaasti. Juuri siksi kannattaa pitää mielessä muutama seikka, jotka auttavat oman sieunkumppanin löytymisessä.

1. Ole aina oma itsesi! Älä yritä olla mitään muuta, sinä kyllä kelpaat juuri sellaisena kuin olet.

2. Ymmärrä se, että matkan aikana tulet suudelleeksi muutamaa sammakkoa. Mutta yritä ottaa niistä opiksesi, äläkä vaivu masennukseen.

3. Elä täysillä ja tavoittele omia unelmiasi. Älä laita parisuhteen etsimistä oman elämäsi edelle. Sinä olet tärkeä, niin kuin unelmasikin.

4. Kokeile jotain uutta ja erilaista. Jos olet tähän asti etsinyt miestä baareista, kokeile vaikka nettitreffejä. Ole utelias ja anna kaikelle mahdollisuus.

5. Täydellistä ihmistä ei olekaan. Ole siis valmis tekemään kompromisseja kumppanisi suhteen.

6. Älä koskaan tyrmää mitään. Jos kaverisi haluaa järjestää sinulle treffit, anna hänen tehdä se. Et voi koskaan tietää milloin rakkaus tulee eteesi.

7. Muista, että et asetu aloillesi jos et todella ole onnellinen. Parisuhteessa tulee olla onnea ja rakkautta, se ei saa olla vain tavoite tai velvollisuus.

8. Etsi aina kemiaa ja yhteenkuuluvuutta. Älä jää jumittamaan treffikumppaniin, joka ei saa sinussa aikaan mitään tunteita.

Lue myös: Onko rinnallasi todellinen sielunkumppani? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat