Lääkäri kehottaa: Pidä taukoa e-pillereistä, saat selville oletko yhdessä oikean miehen kanssa

12.03.2015 13:45 - Eeva Rajala

Kun nainen syö ehkäisypillereitä, normaalit vetovoiman lait eivät päde.

Lääkäri Julie Holland muistuttaa, että ehkäisypillereiden käyttö vaikuttaa siihen, millaisesta miehestä naiset kiinnostuvat. E-pillereiden käyttäjät ovat vähemmän kiinnostuneita tai eivät kiinnostuneita lainkaan miehen kasvojen tai äänen maskuliinisuudesta. E-pillerit saavat kehon luulemaan, että keho on raskaana. Näin pillerit saavat naisenkin toimimaan niin, että hän olisi raskaana; Silloin nainen keskittyy erityisesti sellaisiin miehiin, jotka ovat tulleet jäädäkseen.

Tämä ei ole täysin paha asia, mutta samalla nainen valinnee itsellensä miehen, joka ei välttämättä ole seksuaalisessa mielessä viehättävä tai joka ei tuo naiselle tarpeeksi seksuaalista tyydytystä.

- Tämä voi johtua siitä, etteivät e-pillereitä syövät naiset näytä reagoivan samalla tavalla miehen ominaistuoksuun kuin ne naiset, jotka eivät käytä hormonaalista ehkäisyä. Sen sijaan e-pillereitä syövät naiset valitsevat miehiä, jotka ovat samanlaisia kuin he itse, Holland kertoo Daily Mail -lehdelle.

Pidä taukoa e-pillereistä varmistuaksesi

Holland kertoo tutkimuksesta, jossa selvisi, että naisten miesmaku muuttui radikaalisti, jos nainen söi e-pillereitä. Hollandin mukaan asiasta kannattaa olla huolissaan, sillä ties mitä tapahtuu sitten, kun nainen lopettaa e-pillereiden syönnin.

- Nainen voi lopettaa hormonaalisen ehkäisyn käytön vain huomatakseen olevansa suhteessa jonkun sellaisen kanssa, joka onkin enemmän veli kuin rakastaja, Holland huomauttaa.

Holland kehottaakin omia potilaitaan pitämään taukoa hormonaalisista ehkäisyvalmisteista 3 - 4 kuukauden ajaksi, jotta voi varmistua siitä, että juuri tavattu mies on naisen mieleen vielä vuosienkin jälkeen.

Lue myös: 15 järjetöntä asiaa, jotka sielunkumppanisi on valmis tekemään puolestasi

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat