6 vinkkiä, joiden avulla sinusta tulee täydellinen kaaso

05.04.2015 18:15 - Henna Koste

Hyvä kaaso tukee morsianta pienissä ja suurissa valinnoissa.

Kaason tehtävä on suuri kunnia. Tehtäviin kuulu muutakin kuin kirkkokäytävän käveleminen ja morsiuskimpun piteleminen. Morsiamesta riippuen tehtävien kirjo voi olla laaja. Olitpa ensikertalainen tai kokenut veteraani, kannattaa sinun paneutua rooliisi, jotta ystäväsi päivästä tulee mahdollisimman ikimuistoinen.

1. Osoita kiinnostuksesi häitä kohtaan. Ole mukana järjestelyissä alusta alkaen. Vaikka kyse olisi lautasliinojen väristä, morsian luultavasti kaipaa tukeasi valinnoissaan.

2. Kaason tehtäviin voi kuulua mitä tahansa. Joudutpa täyttämään hääkarkkipusseja tai maalaamaan valokuvakehyksiä, ota tehtävät positiivisella asenteella vastaan. Puuhastelu on myös hauskaa yhteistä aikaa ystäväsi kanssa.

3. Morsian tulee luultavasti kysymään mielipidettäsi toistuvasti. Tunnet hänet hyvin, joten yritä aistia hakeeko hän sinulta vahvistusta valinnalleen vai omaa kantaasi.

4. Kaasoja voi olla useita. Porukka voi olla sekalainen sakki morsiamen lapsuudenystäviä, opiskelukavereita tai kollegoita. On tärkeää, että tutustut näihin ihmisiin ennen hääpäivää. Jos joku kaasoista ei ole sinun mieleesi, älä tee siitä numeroa. Yksi päivä menee teeskennellessäkin.

5. Kuuntele moriamen valintoja. Jos hän kertoo haaveilevansa intiimeistä rantahäistä, älä yllytä häntä pohtimaan vihkimistä Las Vegasin malliin. Tue häntä päätöksissä.

6. Ota vastuuta hääpäivänä, jotta morsian saa rentoutua. Muista kuitenkin itsekin pitää hauskaa!

Lue myös: Haluatko varmasti morsiusneidoksi? 12 syytä kieltäytyä kunniasta

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat