Rakkaus ei ole satua - 5 tärkeää parisuhdeneuvoa

11.04.2015 10:15 - Reija Saarinen

Parisuhde ei ole aina sellaista kuin romanttiset elokuva antavat ymmärtää. Se on tärkeää pitää mielessä.

Rakkaus on ihana asia. Se saa sydämen läpättämään ja nostaa esiin vahvoja tunteita. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei se koskaan ole kuin satua. Siinä on nousunsa ja laskunsa. Siksi alla olevat rakkausvinkit kannattaa painaa mieleen.

1. Rakkaus ei ole tosi elämässä sellaista, kuin elokuvissa

Joskus ihmiset erehtyvät ajattelemaan, että rakkaus on kuin satua. Ikävä kyllä se ei pidä paikkaansa. Rakkaus on kyllä ihanaa ja antaa paljon, mutta se myös vaatii työtä ja halua.

2. Ei ole olemassa täydellistä suhdetta

On hyvä muistaa, että yksikään parisuhde ei ole täydellinen. Jokaisessa on omat huolensa ja murheensa. Sen vuoksi omaa elämäänsä ei todellakaan kannata verrata muiden omiin.

3. Ajan kuluessa kumppanista tulee ihminen

Alussa omassa ihastuksenkohteessaan ei näe muuta kuin hyviä puolia. Ajan kuluessa alkaa kuitenkin tulla esiin myös niitä ärsyttäviä piirteitä. Tämä on ihan luonnollista, sillä kyse on ihmisistä. Täytyykin muistaa, että kukaan ei ole täydellinen, toisen pikkuvikojen kanssa tulee osata elää.

4. Rakkaus muuttaa muotoaan

Alussa rakkaus on yhtä suurta tunnetta ja toki myös täynnä kiihkoa. Ajan kanssa tilanne kuitenkin muuttuu ja rakkaus sen mukana. Siitä tulee entistä vahvempaa ja kestävämpää, kunhan sitä muistaa myös hoitaa.

5. Rakkaus on myös ystävyyttä

Parisuhde on muutakin kuin fyysistä läheisyyttä. Se on ystävyyttä ja toisen huomioimista tilanteessa kuin tilanteessa. Olette toistenne parhaimpia ystäviä ja jaatte kaikki ilonne ja surunne. Se vahvistaa suhdettanne.

Lue myös: 10 asiaa rakkaudesta, jotka jokaisen tulee ymmärtää

Lähde: LovePanky

Kilpailut

Uusimmat