Pieni penis ei tarkoita huonoa seksiä - lue faktat

27.06.2015 12:15 - Laura Sulkava

Peniksen koosta keuhkotaan usein turhaan. Pienehkökin varustus riittää hyvään seksiin.

Seksin laatuun vaikuttaa huomattavasti enemmän muut tekijät kuin peniksen koko. Alla on faktoja, jotka puolustavat pientä penistä.

Emätin ei ole kovin syvä

Kovin pitkä penis saattaa olla hyvinkin kivulias, jos mies työntää sen liiaan syvälle. Emätin on ainoastaan kymmenisen senttiä syvä, joten mihin pidempää penistä edes tarvitsisi? Se, että penis ei aivan yltä kohdunsuulle, on jopa hyvä asia.

Useat naiset eivät saa orgasmia yhdynnästä

Fakta on se, että useat naiset eivät saa orgasmia pelkästä yhdynnästä, vaan kaipaavat lisäksi klitoriksen stimulaatiota. Näin ollen suurelle osalle tärkeämpää on suu- ja käsitaidot.

Liian suuri penis voi olla epämukava

Suuri penis voi vaatia naisen pitkän lämmittelyn eli esimerkiksi pikapanot voivat olla haastavia. Suihinotto on todella rankkaa, jos elin on suuri ja seksi on helposti kivuliasta.

Koolla ja nautinnolla ei ole yhteyttä

Jopa tutkimukset ovat todistaneet sen, että suuri penis ei välttämättä tuota suurempaa nautintoa ja tyydytystä. Mies ei välttämättä osaa käyttää sitä, näe vaivaa naisen nautintoon tai ole hyvä seksissä.

Asennolla parempi tuntuma

Seksiasento vaikuttaa siihen, miltä seksi tuntuu. Asentoa vaihtamalla peniksen koko tuntuu myös erilaiselta.

Pienipeniksinen mies on todennäköisemmin innokkaampi

Mies varmasti itse tietää myös peniksensä koon ja olettaa sen vaikuttavan paljonkin seksin laatuun. Jos hän välittää sinusta, hän haluaa myös tyydyttää sinut. Miehen takataskusta voi löytyä huikeita kikkoja, joita et tiennyt olevan edes olemassa.

Lue myös: Hilpeä lista: 15 tunnetilaa ja ajatusta, jotka naiset käyvät läpi saadessaan suuseksiä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat