6 asiaa, joista tunnistaa itsenäisen ja itsevarman naisen

05.07.2015 19:15 - Rea Tallgren

Itsenäisillä naisilla on monia sellaisia ominaisuuksia, joita monet muut kadehtivat.

Jokaisella on asioita, joissa he ovat hyviä ja asioita, joissa he eivät ole kamalan lahjakkaita. Joillekin kaunis ulkonäkö antaa itsevarmuutta, toisille sitä tuo työ tai vaikkapa taidot urheilun saralla. Omien taitojen tai ulkoisten seikkojen ei kuitenkaan tulisi määrittää itsevarmuutta, vaan parhaassa tapauksessa se kumpuaa jostain vielä syvemmältä.

Lue alta, mitkä kuusi piirrettä yhdistävät itsenäisiä ja itsevarmoja naisia. Kuinka monesta tunnistat itsesi?

1. Hän ei kysy lupaa keneltäkään.

Hän tietää, mitä tekee, eikä pelkää tehdä sitä. Hän ei myöskään pelkää seistä valintojensa takana ja ottaa niistä täyden vastuun.

2. Hänellä on selkeät mielipiteet.

Itsevarma ja itsenäinen nainenuskaltaa avata suunsa eikä hän pelkää ilmaista mielipiteitään. Hän ei ole hajuton tai mauton, vaan vahva ja osaa perustella mielipiteensä ja kantansa.

3. Hän ei kaipaa hyväksyntääsi.

Itsenäinen nainen saa riittävää tyydytystä ja voimaa siitä, että hän kokee tekevänsä asiat kuten haluaa, ja hän näyttää siltä, kuin itse haluaa. Hän ei kaipaa, eikä tarvitse, muiden mielipiteitä ollakseen itsevarma.

4. Hän uskaltaa ottaa kunnian teoistaan.

Jos itsenäinen nainen onnistuu, hän ei pelkää näyttää sitä. Hän iloitsee ja juhlii etenemisestä ja onnistumisista, eikä piiloudu teeskennellyn vaatimattomuuden taakse.

5. Hän ei yritä saada ihmisiä pitämään itsestään.

Älä käsitä väärin, itsenäisistä naisista on usein helppo pitää. Se, pitävätkö kaikki heistä, ei kuitenkaan ole heille tärkeää. Heille tärkeintä on elää elämää uskollisena itselleen ja omille tavoitteilleen ja haluilleen. Jos jotkut eivät pidä heistä sen takia, ei se heitä hetkauta juurikaan.

6. Hän ei pelkää - häntä pelätään

Itsenäinen nainen ei tarkoita olla pelottava. Hänen itsevarmuutensa ja riippumattomuutensa vaan saa aikaan sen, että hän näkee valheiden ja teeskennellyn itsevarmuuden läpi. Tämän vuoksi monet pelkäävät itsenäisiä naisia. Itsenäiset ja itsevarmat naiset ottavat tilan haltuun paikalle saapuessaan, ja kaikki, jotka eivät aidosti ole itsevarmoja ja itsenäisiä, mutta esittävät sellaisia, joutuvat myöntämään mielessään, että paikalle on nyt saapunut todellinen alfa-naaras.


Lue myös: Vuodenaika, jona olet syntynyt kertoo luonteestasi enemmän kuin uskoitkaan - lue ja ylläty

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat