Mies tykkää vain naisten seksikkäistä kuvista - mitä kumppanin some-tavat kertovat suhteestanne?

07.07.2015 08:45 - Eeva Rajala

Sosiaalisen median mukaan tulo on aiheuttanut moneen suhteeseen vaikeuksia.

Täydellisessä tilanteessa miesystävä hehkuttaa naistaan sosiaalisessa mediassa aidosti rakastuneena. Joissain tilanteissa kumppanit pitävät esimerkiksi omat Facebook-sivunsa täysin tyhjänä parisuhdepäivityksistä, ja se on hyvä ratkaisu, jos kummatkin ovat samalla linjalla.

Parisuhdeasiantuntija Jane Greer kertoo Women's Health -lehdelle, mitä miehen some-käyttäytymisestä saa selville.

Mies ei vastaa viesteihin

Mies saattaa helposti suhteen alussa jättää vastaamatta naisen Facebook-viesteihin. Suhteen edetessä hän saattaa alkaa vastata niihin melko nopeasti. Tämä on Greerin mukaan hyvä suunta, sillä mies alkaa tuntea oloaan turvallisemmaksi suhteessa. Mikäli mies ei vastaile koskaan viesteihin, on keskustelun paikka.

Mies käyttää somea vain uutisten jakoon ja työntekoon

Mies on rajannut tiukasta yksityiselämän ja ammattimaisen elämän erilleen. Monet sekoittavat nämä keskenään sosiaalisessa mediassa. Mies haluaa jakaa somessa vain työhönsä liittyviä asioita, sillä haluaa somen toimivan yksinkertaisemmin ja samalla hän haluaa välttää suhdestatuksia.

Nainen saattaa pohtia, miksei mies hehkuta naisen mahtavuutta esimerkiksi omassa Facebookissa niin kuin muiden ystävien miesystävät tekevät omista naisystävistään. Jos suhde on kuitenkin kestävä, eikä siinä ilmene muita ongelmia, parisuhdestatuksien välttäminen ei ole paha juttu. Mies on rakastunut, eikä hänen tarvitse sitä kuulutella muille. Kuten sanotaan: Kell' onni on, se onnen kätkeköön.

- Kun ihmiset jatkuvasti hehkuttavat parisuhteitaan, se voi olla merkki siitä, ettei kaikki mene hyvin, Greer sanoo.

Mies ei pidä somesta tai naisen somepäivityksistä

Kaikki ihmiset eivät halua olla tekemisissä sosiaalisen median kanssa. Mies saattaa kieltää naistaan julkaisemasta kuvia hänestä tai pariskunnasta, sillä haluaa pitää yksityisyydestään kiinni. Asiassa ei ole mitään väärää, paitsi jos se alkaa haitata parisuhdetta. Ongelmia saattaa tulla, jos mies ja nainen ovat täysin eripuolilla some-maailmaa. Suhteessa kannattaa puhua avoimesti siitä, miten nainen voisi jatkaa some-elämäänsä, vaikkei mies ole sosiaalisen median virrassa mukana.

Mies ei tykkää naisensa julkaisemista kuvista

Jotkut miehet saattavat jättää tykkäämättä oman naisystävänsä kuvista, mutta muiden kuvat he kyllä noteeraavat tykkäyksillä. Tästä ei kannata saada sellaista kuvaa, etteikö miestä kiinnostaisi. Greerin mukaan mies on vain varma suhteesta ja haluaa kenties naisen ystävien statuksia tykkäämällä näyttää heille, että hän on hyvä tyyppi.

Mies ei siis välttämättä enää ajattele, että hänen täytyy voittaa nainen puolelleen, joten hän keskittyy voittamaan puolelleen kaikki naisen ystävät ja perheenjäsenet.

Miehellä on pakkomielle somesta

Osa miehistä voisi käyttää vaikka koko päivän sosiaalisessa mediassa. Monet naiset kokevat samalla, ettei mies ole läsnä suhteessa. Some voi vaivihkaa tunkeutua intiimiin hetkiin, ja samalla se voi olla taakkana parisuhteessa. Greerin mukaan suhteessa kannattaa tehdä yhdessä tiukat rajat, milloin somessa ollaan ja milloin älylaitteita käytetään. Esimerkiksi yhteinen päivällinen tai elokuvahetki ei välttämättä ole oikea hetki somettamiselle.

Mies tykkää naisten seksikkäistä kuvista

Jos mies näyttää tykkäävän Facebookissa vain naispuolisten ystäviensä seksikkäistä kuvista, se ei välttämättä vielä tarkoita mitään. Jos naisystävä ei jää täysin huomiotta, ei ole mitään hätää. Jos sen sijaan nainen tuntee jonkun naisen olevan oikea uhka, eikä naisystävä tunne saavansa tarpeeksi huomiota, voi suhteessa olla keskustelun paikka.


Lue myös: Ruokavalio, treenitahti ja parisuhteen tila - yleisimmät asiat, joista ihmiset valehtelevat somessa

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat