Toisille treffeille vai ei? 3 merkkiä, jolloin on parasta kieltäytyä uudesta treffikutsusta

07.07.2015 14:15 - Reetta Haverinen

Uusille treffeille ei tulisi koskaan lähteä ainoastaan sen vuoksi, ettet tohdi pahoittaa uuden tuttavuutesi mieltä. Jos huomaat jo ensimmäisillä treffeillä ettei homma toimi, voit täysin rohkeasti kieltäytyä toisesta tapaamiskerrasta.  

Kun käyt treffeillä uuden tuttavuutesi kanssa, voi olla, että lempi ei roihahda liekkeihin heti ensimmäisillä tärskyillä. Potentiaaliselle tyypille kannattaa kuitenkin usein antaa toinen mahdollisuus. Joskus toista osapuolta voi esimerkiksi jännittää, että on vaikeaa saada selkoa hänen luonteestaan ja huumorintajustaan.

Pelkästä säälistä ei toisille treffeille kannata kuitenkaan kenenkään uhrautua. Sinun kannattaa kieltäytyä kohteliaasti toisesta tapaamisesta varsinkin silloin, jos:

1. Ajattelit jo ensimmäisillä treffeillänne, että olisit paljon mieluummin kotonasi löysissä kotihousuissa katsomassa Netflixiä.

2. Jos tyyppi puhuu taukoamatta, eikä anna sinulle suun vuoroa. Monologin kuunteleminen ei ole ainoastaan epäkohteliasta vaan myös todella tylsää.

3. Ensimmäisillä treffeillänne oli paljon hiljaisia hetkiä ja loppujen lopuksi päädyitte keskustelemaan viime viikon säästä.


Lue myös: Millaiset ovat hyvät treffit? Miehet paljastavat

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat