Häät edessä? 8 leffaa, joiden parissa pääset virittäytymään oikeaan juhlatunnelmaan

30.07.2015 19:45 - Reetta Haverinen

Varaslähtö hääfiilikseen käy helposti: laita vain DVD pyörimään!

Elokuvateollisuus on tuottanut maailmaan valtavasti hyväntuulisia hääelokuvia, joita katsoessa hymy nousee huulille ja usko rakkauteen vahvistuu. Jos mietit ohjelmaa polttareihin, katsokaa yhdessä morsiamen kanssa esimerkiksi jokin seuraavista elokuvista, joka saa teidät laskeutumaan mukavasti oikeanlaiseen häätunnelmaan.

Hääelokuvat toimivat myös hyvänä viihdykkeenä niille, jotka kaipaavat kevyttä viihdettä viikonloppuiltaan. Kepeän rakkauskomedian katsominen kannattaa myös silloin, kun tahdot fiilistellä kauniita hääpukuja ja nauraa vatsa kippurassa anoppien, morsianten ja kaasojen kommelluksille.

Morsian karkuteillä (Runaway Bride, 1999)

Maggie (Julia Roberts) on jättänyt jo kolme miestä pyörittelemään peukaloitaan alttarille. Toimittaja Ike (Richard Gere) aikoo tehdä jutun, kun Maggie on menossa neljättä kertaa naimisiin. Asiat eivät kuitenkaan suju odotetulla tavalla.

Morsianten sota (Bride Wars, 2009) 

Parhaimmat ystävykset Emma (Anne Hathaway) ja Liv (Kate Hudson) onnistuvat varaamaan häänsä samalle päivämäärälle. Morsianten sota on valmis alkamaan!

27 Dresses - hääkuumetta (27 Dresses, 2008)

Jane (Katherine Heigl) on ollut jo 27 kertaa kaasona, mutta on itse edelleen sinkku. Pian Amor kuitenkin puuttuu myös Janen elämään.

Morsiusneidot (Bridesmaids, 2011)

Lilian (Maya Rudolph) on menossa naimisiin, mutta naisen morsiusneidot tekevät häiden suunnittelusta varsin tapahtumarikkaan projektin.

Kreikkalainen naimakauppa ( My Big Fat Greek Wedding, 2003) 

Toula (Nia Vardalos) on amerikankreikkalainen nainen, jonka perhe toivoisi, että nainen avioituisi kreikkalaisen miehen kanssa.Toula kuitenkin rakastuu periamerikkalaiseen Ianiin (John Corbett). Perhekomedian ainekset ovat valmiit.

Hääheila ( The Wedding Date, 2005)

Kat (Debra Messing) on sinkku, joka matkustaa pikkusisarensa (Amy Adams) häihin. Kat palkkaa seuralaispalvelusta itselleen kumppaniksi häihin komean Nickin (Dermot Mulroney). Parin tunteet toisiaan kohtaan alkavat kuitenkin pikkuhiljaa lämmetä.

Anoppi on pahin (Monster-in-Law, 2005)

Charlotte (Jennifer Lopez) rakastuu komeaan Keviniin (Michael Vartan), jonka äiti (Jane Fonda) osoittautuu varsin hankalaksi tapaukseksi.

Sinkkuelämää ( The Sex and the City, 2008)

Sinkkuelämää-sarjasta tutut naiset keskittyvät suunnittelemaan nelikon kiharapäisen vaaleaverikön Carrien (Sarah Jessica Parker) häitä. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan.


Lue myös: 12 elokuvaa, jotka auttavat pahimpaankin matkakuumeeseen

Kilpailut

Uusimmat