Oletko toivoton romantikko? Rakkauselämässä sinulla on parhaat mahdollisuudet

06.09.2015 11:45 - Tiina Svensk

Romantikkoja pidetään usein naiiveina ja epärealistisina.

Saatat saada osaksesi naureskelua ja vähätteleviä kommentteja, jos olet ystäväpiirisi toivoton romantikko. Romantikkoja ei tule kuitenkaan väheksyä, sillä rakkauselämässä he menestyvät monin tavoin:

1. Heillä on vahva usko: Toivottomat romantikot jaksavat uskoa aina parhaimpaan lopputulokseen. Olipa lopputuloksena sitten sydänsurut tai elämänmittainen parisuhde, he uskovat myös, että niin oli tarkoitettu tapahtuvaksi. Vahvan uskon turvin he uskaltavat tarttua uusiin tilanteisiin menneisyyden epäonnistumisista huolimatta.

2. He ovat päämäärätietoisia: Kuinka vankkumattomasti voikaan uskoa siihen, että jossain tuolla sinua odottaa elämäsi rakkaus? Romantikot ovat erittäin päämäärätietoisia, sillä he tietävät millaisen kumppanin rinnalleen haluavat.

3. Romantikot ovat ongelmanratkaisijoita: Parisuhteessa romantikot haluavat ratkaista ongelmat, ja se heijastuu myös heidän muihin ihmissuhteisiinsa. Romantikot ovatkin empaattisia ystäviä, jotka jaksavat varmasti kuunnella huoliasi ja auttaa sinua löytämään niihin ratkaisun.

4. He osaavat antaa tilaa: Romantikot elävät vahvasti tunteella, ja sen vuoksi he ymmärtävät myös toisten ihmisten tunteita hyvin syvästi. He osaavat antaa aikaa kumppanille ja parisuhteelle, sillä heillä ei ole kiire minnekään. Sen vuoksi he osaavat antaa myös omaa tilaa, jos toinen sitä tarvitsee.

5. Romantikot antavat uuden näkökulman: Ystävänä romantikot uskaltavat kyseenalaistaa valintojasi. Kumppanina romantikot rohkaisevat toista osapuolta jakamaan tunteensa ja kertomaan mielipiteensä, mikä avartaa myös heidän tapaansa katsoa maailmaa.

6. He tietävät, mitä etsivät: Romantikot tietävät, mitä tulevalta kumppaniltaan haluavat. Sen vuoksi he eivät tyydy vähempään kuin mitä he ansaitsevat. 

7. He ovat syvällisiä: Usein uskotaan, että romantikot ovat pinnallisia. Totuus on kuitenkin täysin päinvastainen. Romantikot näkevät pintaa syvemmälle, eivätkä he tyydy katsomaan vain ulkokuorta.

8. He eivät pidättele: Romantikot ovat heittäytymisen mestareita! He uskaltavat antautua tunteen vietäväksi ja paljastaa tunteensa lähimmäisilleen - ja kaiken lisäksi he ovat vilpittömän aitoja!


Lue myös: Mitä rakkaus on sinulle? Ihmiset yrittävät selittää suurta tunnetta omin sanoin

Lähde: Life Hack

Kilpailut

Uusimmat