3 syytä masturboida yhdessä kumppanin kanssa

07.09.2015 20:15 - Senja Rapila

Miehet tekevät sitä, naiset tekevät sitä. Masturbointi on normaalia, terveellistä ja mahtavaa kuivaharjoittelua, josta kuitenkin harvemmin keskustellaan pariskuntien kesken. 

Yhdysvalloissa, Indianassa tehdyn tutkimuksen perusteella noin 90 prosenttia miehistä ja 74 prosenttia naisista ovat masturboineet elämänsä aikana. Näihin prosentteihin kuuluvat kuitenkin vain ne, jotka ovat myöntäneet tehneensä niin.

Jos olet tällä hetkellä parisuhteessa, on mahdollista että te molemmat kulutatte paljon aikaa myös itsenne rakastamiseen. Masturboinnilla on useita positiivisia vaikutteita stressin lievityksestä unenlaadun paranemiseen. Se kasvattaa myös seksuaalista itsevarmuutta.

Sooloseksi parantaa tutkitusti pariskuntien seksielämää, sillä se kasvattaa miehen seksuaalista kestävyyttä ja auttaa naisia saavuttamaan paremmin orgasmeja. Tässä on siis muutamia syitä, jonka vuoksi sinun ja kumppanisi tulisi masturboida enemmän yhdessä:

Se on silmäniloa

Pelkkä visuaalinen stimulointi saa monet innostumaan. Tämä edellä mainittu on syy siihen, miksi pornoa katsotaan niin paljon. Moni siis myös rakastaisi katsoa kumppania, joka nauttii itsestään seksuaalisesti - jokaisesta kuvakulmasta.

Se kiihottaa

Yksi niistä asioista jotka erottaa masturboimisen seksistä on se, että masturbointi on erittäin henkilökohtaista. Tieto siitä, että kumppanisi antaa sinulle mahdollisuuden katsoa eturivistä tätä intiimiä aktia, on todella kiihottavaa. Se antaa sinulle tirkistelyä vastaavan kokemuksen, joka voi toimia vahvana seksuaalisena kiihokkeena.

Se opettaa

Vaikka sinun tekisi mieli vain katsoa kumppanisi näytöstä, ota mielummin tilanteesta opiksesi! Kun kumppanisi tietää itse mistä tykkää, voit oppia tyydyttämään häntä juuri häntä itseään miellyttävällä tavalla. Vaikka seksi olisikin muuten hyvää, voi kumppanilla itsellään olla jonkinlainen tapa tyydyttää itseään mitä sinä et ole vielä tajunnut.

Kuinka luon sopivan ympäristön?

Mikäli yhdessä masturboiminen jännittää, voitte sytyttää kynttilöitä ja laittaa soimaan sensuellia musiikkia. Istukaa vastakkain esimerkiksi sohvalla tai sängyllä ja ottakaa vuoroin show haltuunne. Mikäli kumppanisi tuntee olonsa epämukavaksi, pyydä hänet istumaan eteesi selkä sinun suuntaasi. Anna hänen nojata itseesi ja anna käsiesi vaeltaa hänen ihollaan.

Kun olette molemmat valmiita ja tunnette olonne varmoiksi, muuttakaa soolonne duetoksi!


Lue myös: Vähentää stressiä, ehkäisee syöpää: 6 hyvää syytä harrastaa sooloseksiä

Lähde: AskMen

Kilpailut

Uusimmat