Kuva: Fotolia

Toinen nainen kertoo tarinansa: "Surkeasta alusta voi seurata mitä tahansa"

16.10.2015 17:45 - Emma Ylistalo

Ajattelemme helposti, että "väärällä tavalla" alkavat suhteet ovat tuhoon tuomittuja. Tarinansa on nyt kertonut nainen, jonka suhde alkoi "toisena naisena".

Kirsten Piccini julkaisi Cosmopolitanin nettisivuilla tarinan siitä, miltä tuntui olla suhteessa "se toinen nainen" ja kuinka suhteelle lopulta kävi. Harva suunnittelee päätyvänsä samaan tilanteeseen, ei myöskään Kirsten.

”En koskaan kuvitellut, että rakastuisin varattuun mieheen, mutta rakastuin.” Kirsten kirjoittaa.

Hän tapasi Johnin työpaikallaan. He eivät suoranaisesti työskennelleet yhdessä, mutta tapasivat silloin tällöin työpaikallaan. He törmäsivät toisinaan työpaikan käytävillä tai juttelivat kahviossa. Pikaiset kohtaamiset kasvoivat pidempiin juttutuokioihin parkkipaikalla ja pikaisen alun sijasta, heidän suhteensa syveni hiljalleen.

”Me vitsailimme ja flirttailimme, mutta pidimme silti suurta etäisyyttä välillämme. Olin sillä hetkellä sinkku ja tapailin erästä miestä, mutta mielessäni ei ollut avioliitto hänen kanssaan. Menneisyyteni siihen saakka oli ollut mahdollisten kumppanien seulontaa ja useita poikaystäviä, joten varattuun mieheen sekaantuminen oli paikka, johon todellakaan suunnitellut joutuvani.”

Petos ahdisti

Kirsten ei halunnut suhdetta, joka olisi alkanut petoksesta. Hän myös pelkäsi huolta ja sekaannuksia, jota tällainen suhde aiheuttaisi.

Kun heidän tapaamisensa syvenivät satunnaisista törmäyksistä ystävyydeksi, heidän oli molempien hankala olla kiinnittämättä mitään huomiota tunteisiinsa. He saattoivat lähetellä toisilleen sähköpostiviestejä ja yrittivät löytää syyn olla samassa rakennuksessa.

”Ystäväni sekä tukivat, että varoittelivat minua. Perheeni halusi minun olevan onnellinen, mutta olivat huolissaan siitä, että minua paheksuttaisiin koska olin toinen valinta. Mutta sydämeni tiesi, että olin löytänyt kumppanini ja keskusteluistamme tajusin, että mies tiesi kaiken minusta ja rakasti minua siksi ja siitä huolimatta. Silloin tajusin, että me olemme se pariskunta.”

Kirsten tajusi, että heistä oli tullut pariskunta suuren salaisuuden kanssa, vaikka hän ei ollut koskaan kuvitellut itselleen sellaista tulevaisuutta. Kirsten myös tiesi miten hänestä puhuttiin selän takana ja hänestä oli väsyttävää selitellä ja puolustella heidän suhdettaan ihmisille, joille se ei edes kuulunut.

Mies teki ratkaisun

Lopulta John kertoi vaimolleen haluavansa avioeron ja myöhemmin ajateltuna se oli Kirstenin mielestä sopuisin ero, mitä hän on koskaan nähnyt. He jakoivat yhteisen omaisuutensa ja tekivät päätöksiä koiristansa.

Monien mielestä Kirstenin ja Johnin suhde oli tuhoon tuomittu. Jos petti kerran, pettäisi varmasti toistekin.

”Mutta nyt 14 vuotta myöhemmin, olemme selvinneet vanhempiemme menetyksestä, useamman vuoden hedelmättömyydestä, pelottavasta ja kalliista keinohedelmöityksestä ja lopulta kahden upean pojan vanhemmuudesta. Se ei aina tapahdu, mutta joskus katkaiset kierteen. Joskus sinusta tulee poikkeus, eikä sääntö. Joskus saat onnellisen lopun todella surkeasta alusta.”

Lue myös: Aviomiehen reaktio vaimon muokattuihin alusvaatekuviin liikuttaa - lue koskettava kirje

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat