Kuva: Fotolia

Millainen on miesmakusi? Tee hauska testi ja selvitä helposti

27.03.2016 12:15 - Rea Tallgren

Miesmakuja on yhtä monenlaisia kuin on miehiäkin. Omaa suuntautumistaan voi testata katsomalla, millaiseen mieheen viehättyisi eniten. 

Leikkimielisessä millainen on miesmakusi -kyselyssä on mahdollista selvittää, millainen oma miesmaku on. Katso siis, kuka alla olevista miehistä kuvailuineen viehättää omaa silmääsi eniten ja saat selville, mikä miestyyppi on sinulle läheisin. 

Älykkö

Miehessä tärkeintä on älykkyys. Haluat pystyä keskustelemaan miehesi kanssa mistä vain. Et koe uhaksi sitä, jos mies on jopa sinua älykkäämpi - tyhmempi hän ei kuitenkaan missään nimessä saa olla! Miehesi rakastaa dokumentteja, lukee paljon lehtiä ja kirjallisuutta, sekä on perillä maailman asioista. Hän osaa perustella mielipiteensä ja on usein riidoissakin rauhallinen ja rationaalinen osapuoli. Unelmatreffinne sisältävät hyvän, ajatuksia herättävän elokuvan ja yhdet drinkit jossain sellaisessa paikassa, jota boheemit luonteet suosivat.

(kuva: Fotolia)


Menestyjä

Unelmamiehesi on menestynyt ja julmalla tavalla komea. Hän on mielestäsi parhaimmillaan puku päällään, hänellä on useita alaisia, nopea ja hieno auto sekä paljon rahaa. Mies tarjoaa aina, kun menette syömään. Hän tuntee huippubrändit Louis Vuittonista Rolexiin, eikä pelkää ostaa niitä itselleen tai sinulle. Unelmatreffisi sijoittuvat kaupungin kuumimpaan ravintolaan, jonne pääsee vain naamavipin avulla. Paikan päällä syötte vain kalleimpia ruokia ja juotte vain hienoimpia juomia - miehen piikkiin toki. 

(kuva: Fotolia)

Nutturamies

Komea, tatuoitu nutturapää on mielestäsi miehistä seksikkäin. Jos miehellä ei ole minkäänlaisia lävityksiä tai kuvia ihollaan, on hän mitä luultavammin liian tylsä sinulle. Ruutupaita, pillifarkut ja skeittilauta kainalossa saavat polvesi hyytelöksi kun miehistä on puhe. Unelmatreffisi pitävät sisällään pussikaljoittelua ja hauskojen YouTube-videoiden katsomista yhdessä. 

(kuva: Fotolia)

Surffari

Poikamainen ulkonäkö viehättää sinua. Unelmamiehesi surffaa, lautailee, pukeutuu pipoon, huppareihin ja tennareihin. Hän nauraa paljon, ja hänen elämäntapansa on ennen kaikkea rento. Hän on ruskettunut, hänen hiuksensa sojottavat minne sattuu ja hänellä on valkoinen hymy. Hän pitää eläimistä ja ystävistä, ja saattaa asua edelleen ystäviensä kanssa kimppakämpässä. Tämä mies matkustaa paljon, ja sehän ei sinua haittaa, sillä haluat matkustaa hänen kanssaan! Unelmatreffinne tapahtuvat laskettelurinteen reunassa, kaakaota termosmukista nauttien ja toisianne suukotellen. 

(kuva: Fotolia)

Lihasmies

Unelmamiehelläsi on niin vahvat käsivarret, että kun hän hääyönä kantaa sinut kynnyksen yli, ei hänellä värähdä ilmekään. Nautit siitä, että miehesi noudattaa säännöllisiä ja terveellisiä elämäntapoja, sillä sinulla itselläsikin on sellaiset. Rakastat sitä, että miehesi kainalossa tunnet itsesi pieneksi ja siroksi. Haisevat treenivaatteet kylpyhuoneessa eivät haittaa sinua kunhan miehesi vatsalihaksista näkee, että salilla on tullut käytyä. Unelmatreffeillänne vedätte ensin yhdessä kunnon treenin ja sitten katsotte elokuvan kotisohvalta käsin, kurkku- ja porkkanaviipaleilla herkutellen. 

(kuva: Fotolia)

Isämies

Sinulle tärkeintä miehessä on se, miten hän kohtelee muita, erityisesti lapsia ja eläimiä. Miehellä saa olla lapsia omasta takaa tai ainakin hänen pitää ehdottomasti haluta niitä hankkia. Hoivavietti on molemmilla teistä suuri ja unelmamiehesi saattaakin työskennellä lasten tai eläintein parissa. Suunittelette lastenhankkimista ensimmäisestä tapaamisestanne lähtien ja ihastelette lapsia aina niitä nähdessänne. Unelmatreffinne ovat piknik puistossa, jossa viihtyy paljon lapsiperheitä lemmikkikoirineen. 

(kuva: Fotolia)

Mikä jutun miehistä vastaa eniten sinun miesmakuasi?

Älykkö (14.11%)
Menestyjä (13.61%)
Nutturamies (18.72%)
Surffari (23.32%)
Lihasmies (9.48%)
Isämies (20.76%)

Kilpailut

Uusimmat