Kuva: Fotolia

Edessä ensitreffit? Neljä kysymystä, joiden avulla voitte tutustua toisiinne

23.10.2015 18:45 - Pauliina Jokinen

Ensimmäiset treffit ovat useimmiten epämukavia.

Istutte kahvilassa tai kuppilassa, edessänne on kahvia tai mahdollisesti olutta. Ja jäätävä tunnelma. Ensimmäiset treffit voivat olla kamalia, kolmannen asteen kuulusteluita tai hiljaisuuden hallitsemia.

Parhaimmillaan löydätte kuitenkin yhteisen sävelen ja haluatte tutustua toisiinne. Muutaman yksinkertaisen kysymyksen avulla voitte tutustua toisiinne nopeastikin syvemmin kuin perinteisten liirumlaarumien avulla.

1. Mikä on sinulle kaikkein tärkeintä?

Yksinkertainen kysymys, joka ei tunnu liian tungettelevalta, muttta vastaus kertoo paljon vastapuolesta.

Älä kuitenkaan tee liian hätiöityä arviota, onko suhde nyt a) tuhoon tuomittu tai b) menossa jo kohti alttaria. Ensitreffit ovat aina jännittävä tilaisuus ja usein haluamme myös vastata, kuten luulemme toisen haluavan kuulla.

2. Oletko järjen vai tunteen ihminen?

Ajatukset tekevät meistä inhimillisiä. Siitäkin huolimatta moni meistä ajattelee järjellä ja toiset seuraavat aina vain tunteitaan. Tasapaino on aina suotavaa, mutta on toki mielenkiintoista kuulla, mitä treffikumppanisi vastaa.

3. Totta vai tarua: Sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua?

Onko? Mitä mieltä itse olet? Entäpä hän? Saatteko aiheesta mielenkiintoisen keskustelun aikaiseksi? Vastaus antaa myös osviittaa siiheen, kuinka romanttinen treffikumppanisi on.

4. Mitä luet?

Se, mitä, mistä lähteistä ja kuinka usein ihmiset lukevat, kertoo heistä paljon. Lukeeko hän Hesarin urheilusivuja vai kenties Amppareiden kautta löytämiään artikkeleita? Klikkaako hän hulluimmat uutiset vai surffaileeko hän Timen sivuilla?

Mikään vastaus ei ole väärin, kunhan hän lukee. Maailma muodostuu oppimiemme asioiden kautta ja uteliaisuus maailmaa ja muita ihmisiä kohtaan on aina suotavaa. Samalla saat tietää lisää hänen mielenkiinnonkohteistaan ja voit aloittaa niistä uuden keskustelun.


Lue myös: Millaiset ovat unelmien treffit? Suomalaisnaiset kertovat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat