Kuva: Fotolia

Naiset huomio! Olut tekee miehestä paremman sängyssä

25.10.2015 21:15 - Mika Parikka

Olut todellakin tekee miehestä paremman sängyssä, kunhan sitä ei juo koppakaupalla. Silloin lopputulos on perinteisesti varsin huono.

Seksin asiantuntija tohtori Kat Van Kirk linjaa, että oikealla määrällä olutta on positiivisia vaikutuksia miehen kykyihin petipuuhissa. Oluena ei kuitenkaan käy mikä tahansa ohrapirtelö, vaan eritoten tumma olut, jolla on lukuisia terveysvaikutuksia. Kohtuullisesti nautittuna tietenkin.

Perusteluja on kaiken kaikkiaan neljä:

1. Olut saa miehen kestämään kauemmin. 

Fytoestrogeenit myöhästyttävät ejakulaatiota, joten jos mies kärsii ennen aikaisesta orgasmista, hänelle kannattaa tarjota tuoppi tummaa olutta. Liian monta tuoppia kääntää hyödyt sitten jo tietysti päälaelleen, ja kaikkihan tietää mitä sitten tapahtuu.

2. Tumma olut on lemmenjuoma.

Tummassa oluessa on rautaa, joka edesauttaa miehen verisoluja parantamaan hemoglobiinia, joka kuljettaa happea ympäri kehoa. Se kiihdyttää verenkiertoa, joka tekee erektiosta vahvemman. Valitettavasti sama kikka ei toimi vaalealla oluella eikä punaviinillä.

3. Olut antaa lisää kestävyyttä.

Oluella on hämmentäviä terveysvaikutuksia. Italialaisten tutkijoiden mukaan tuopin päivässä juovilla on 31% matalampi riski sairastua sydänkohtauksiin, aivoinfraktiin ja sydäntauteihin, kuin absolutisteilla. Se tekee miehestä luonnollisesti varmemman suorittajan.

4. Tumma olut tekee hyvää vatsalle. 

Kat Van Kirkin mukaan varsinkin Guinnessissa on vitamiineja ja mineraaleja, joissa on probioottisia ominaisuuksia. Ne parantavat terveyttä yleisesti. Ja terve mies on tunnetusti myös parempi sängyssä. 

Terveysvaikutuksia on siis monia, ja ne voidaan aina kääntää myös eduiksi petipuuhissa. Jääkapissa kannattaa siis olla aina tölkki jos toinenkin tummaa olutta. Ihan vaan lemmenjuomana.


Lue myös: Olut, viini, viski vai vodka? Katso mitä lempijuomasi kertoo sinusta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat