Kuva: Fotolia

Miksi kaikkitietävä ja ärsyttävä isosisko on paras? 7 syytä

12.11.2015 20:45 - Senja Rapila

Maailmassa on monia ihmisiä joita rakastat, ja jotka rakastavat sinua pyyteettömästi - yksi heistä on siskosi.

Vaikka siskosi onkin nolannut sinut miljoonasti, kiusannut sinua "poikaystävistäsi" ja huutanut sinulle kun olet matkinut häntä kaikessa, hän on valehtelematta paras asia elämässäsi. Vaikket välttämättä sitä päivittäin muistaisikaan, siskosi pitää aina sinun puoliasi ja tukee sinua kaikessa, mitä päätätkään tehdä.

Tässä on muutamia syitä siihen, miksi isosiskot ovat parhaita asioita elämässäsi:

1. Sinulla on joku, joka johdattaa sinua elämässäsi.

Isosiskosi on syntynyt ennen sinua, joten hän voikin kertoa sinulle mitä valintoja sinun kannattaa, tai ei kannata tehdä omassa elämässäsi.Tämä on hänen ensimmäinen, ja viimeinen tehtävänsä. Mitä eroa elämänvalmentajalla ja siskolla on? Siskosi on tuntenut sinut aina, ja samankaltaisuutenne antaa hänelle etulyöntiaseman. Hän tulee antamaan sinulle aina neuvoja - pidit siitä tai et.

2. Hän kertoi sinulle "aikuisten juttuja", joita vanhempasi eivät koskaan selittäneet sinulle.

Kun olit ala-asteikäinen ja kysyit siskoltasi vaikeita kysymyksiä, kuten Pretty Woman -elokuvan yhteydessä: "Mikä on prostituoitu?", hän todennäköisesti selitti sen sinulle ennemmin kuin vanhempasi.

3. Hän sanoo mielipiteensä suoraan.

Siskosi on se henkilö kenelle laitat viestiä, jos kyseenalaistat asioita elämässäsi ja tarvitset suoria vastauksia. Siskosi ei tule kiertelemään mielipiteidensä kanssa. Hän tietää hyvät, pahat ja rumat asiat elämästäsi, mutta rakastaa sinua silti yli kaiken. 

4. Hän asettaa riman korkealle.

Kaikkien vuosien aikana kun olet etsinyt itseäsi, sinua on jatkuvasti muistutettu yhdestä asiasta: siskosi oli täällä ensimmäisenä, ja jätti suuret kengät täytettäviksi. Jokaisen uuden kouluvuoden, uuden opettajan ja uuden asian yhteydessä sinua tullaan jatkuvasti vertaamaan siskoosi. 

Vaikka siskosi työskentelisi televisiojuontajana julkkisten kanssa tai matkustelisi ympäri maailmaa ilman tasaista arkea, tulet aina ihailemaan häntä. Siskosi on ensimmäinen ihminen kenet haluat tehdä ylpeäksi sinusta, ja haetkin jatkuvasti hänen hyväksyntäänsä.

5. Hän on se vastuullisempi osapuoli.

Siskosi ei anna sinun tehdä kaikkia tyhmiä asioita, joihin olet jo puoliksi lähdössä mukaan. Siskosi kuitenkin kertoo sinulle asioita mitä hän teki itse nuorena, jotta voit tuntea olosi paremmaksi, jos olet onnistunut jo mokaamaan.

Siskosi kulkee jatkuvasti roolimallinasi, ja on myös ensimmäinen henkilö, joka nauraa vieressäsi ensimmäiselle krapulallesi.

6. Hän tukee sinua kaikessa.

Mitä tahansa teetkin tai kuinka pahasti mokaat, siskosi tulee aina tukemaan sinua kaikessa, ja auttaa sinua puskemaan eteenpäin elämässä. Hän elää myötätuntoisena mukana virheidesi jälkeisessä morkkiksessa, sillä hän todennäköisimmin kokenut samat virheet ikäisenäsi.

Luota siskosi neuvoon ja tukeen aina kun sitä saat. Suurin todennäköisyys on, että hän tietää mistä puhuu.

7. Hän pitää sinut nöyränä.

Kun työhaastattelusi menee nappiin, nappaat unelmiesi kumppanin tai sinulla on vain kaikin puolin täydellinen päivä, siskosi lähettää sinulle vanhoja kuvia itsestäsi (tai pari rumaa selfietä) ja muistuttaa sinua siitä, kuka sinä todella olet.

Kuinka korkealle kiipeätkään egosi kanssa, siskosi pitää huolen siitä että tikapuut katkeavat altasi, ja tiputtavat sinut ajoittain maan pinnalle.

Lue myös: Viikon tauko Facebookista tekee hurjasti onnellisemmaksi

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat