Kuva: Fotolia

Mitä lahjaksi äidille tai anopille? Lue parhaimmat vinkit pukinkonttiin

13.12.2015 17:15 - Tiina Svensk

Jos olet metsästänyt täydellistä lahjaa äidillesi tai anopillesi mitään löytämättä, ei hätää. Selvitimme, mitä suomalaisnaiset kaipaavat tänä jouluna.

Joululahjojen ostaminen voi olla puolessa välissä joulukuuta jopa stressaavaa, etenkin jos ideat ovat lopussa ja tarkoitus olisi hankkia paketit vielä merkityksellisille naisille elämässäsi.

Äidit ja anopit tietävät kuitenkin, miten kiire joulua edeltävinä päivinä voi olla, joten heitä on helppo ilahduttaa pienilläkin lahjoilla. Olipa hän sitten muotitietoinen, joogan harrastaja tai laadukkaan viinin ystävä:

1. Kahvinjuojalle: Jos äitisi tai anoppisi aloittaa aamunsa aina kahvilla, ilahduta häntä tänä vuonna annoksella laadukasta kahvia. Jokainen kahvinystävä osaa varmasti arvostaa erikoisempaa kahvia, joka tuo hieman luksusta jokaiseen aamuun.

2. Ruuan ystävälle: Jos saat nauttia jouluaattona anoppisi loihtimista pöydän antimista, anna hänelle joululahjaksi laadukasta suklaata tai erikoisempia mausteita, joita hän pääsee testaamaan joulun pyhien aikana ruokaa laittaessaan.

3. Viinitietoiselle: Jos olet oppinut äidiltäsi vuosien varrella yhtä ja toista viinietiketistä ja laadukkaimmista merkeistä, yllätä hänet uusilla viinilaseilla ja juustolautasella.

4. Viherpeukalolle: Anna äidillesi lahja, jonka kanssa hän pääsee toteuttamaan rakasta kasviharrastustaan. Osta hänelle siemeniä tai kasvintaimi, jonka hän voi istuttaa kasvamaan ruukkuun vielä talven aikana.

5. Luovalle: Ihailetko anoppisi luovuutta ja taiteellisuutta? Jos hän ei ole vielä hankkinut aikuisten värityskirjaa, hanki pukin konttiin sellainen hyvien puuvärikynien kera.

6. Liikkujalle: Joulunpyhät eivät välttämättä lopeta säännöllisen treenaajan liikuntaintoa ja -rutiinia, ja olet varmasti huomannut kuinka nopeasti välineet ja vaatteet kuluvat ahkerassa käytössä. Ilahduta aktiivista treenaajaa uudella joogamatolla, vaatekerrastolla tai salikengillä.

Kilpailut

Uusimmat