Kuva: Fotolia

Tutkimustulokset julki: Saliseksistä haaveilee yllättävän moni

12.01.2016 11:45 - Reija Saarinen

Yllättävän monella on hämmentäviä ajatuksia omasta treenaajastaan.

Salilla treenaaminen on nykyään yhä suositumpaa. Siellä käyvät nykyään kaiken näköiset ja kokoiset ihmiset, jotka haluavat pysyä kunnossa. Saattaa kuitenkin olla, että treenaamisen lisäksi monella on mielessä eräs toinen hikisessio.

Brittiläisen kyselytutkimuksen mukaan yllättävänkin moni haaveilee seksin harrastamisesta kuntosalilla. Mielenkiintoista lienee myös se, että melko moni on tehnyt myös haaveestaan totta.

Jopa 25 prosenttia on kertomansa mukaan harrastanut seksiä kuntosalilla viimeisen vuoden aikana. Viidennes heistä on tehnyt sen treenaajan kanssa. Tämän valossa ei liene yllättävää, että naisista jopa 70 prosenttia kertoo haaveilevansa seksistä oman personal trainerinsa kanssa.

Optimistisuus näyttää myös olevan valttia, sillä jopa 10 prosenttia kansaa salikassissaan kondomia. Heistä suurin osa uskoo myös, että ajatus seksistä saa heidät treenaamaan kovemmin.

Saliharrastusta käytetään myös kumppanin etsintään. Moni nimittäin myöntää, että salilla on myös tarkoitus tehdä vaikutus muihin treenaajiin. Naisten mukaan paras paikka itsensä esille tuomiseen on cross traineri.


Lue myös: Hoikistu hikoilemalla? Lue millainen treeni on tehokkain painonpudotukseen

Lähde: Independent


Kilpailut

Uusimmat