Kuva: Fotolia

Pariskunnat huomio! Kotielämän onnelliset hetket lisääntyvät helpolla keinolla

12.02.2016 15:45 - Senni Loikala

Tutkimuksen mukaan pariskunnat kertovat useammin rakastavansa toisiaan, jos he kuuntelevat musiikkia kovalla kotona. Hyödyt eivät jää vain kauniisiin sanoihin.

Amerikkalainen elektroniikkajätti Sonos teetti tutkimuksen, jossa selvitettiin musiikin vaikutuksia perhe-elämään. Tutkimukseen osallistui 30 000 henkeä Yhdysvalloista, Kanadasta, Iso-Britanniasta, Saksasta, Alankomaista, Ranskasta, Ruotsista ja Australiasta.

The Mac Observer -tekniikkasivuston mukaan osallistujat saivat koteihinsa laitteet musiikin kuuntelua varten. Lisäksi he saivat laitteita, jotka seurasivat osallistujien sijaintia, sykettä ja keräsi heistä myös muuta dataa.

Huipputulokset

Tulokset osoittavat, että pariskuntien ja perheiden kannattaa kuunnella musiikkia kotona. Sen jälkeen, kun pariskunnat alkoivat kuunnella aiempaa kovempaa ja enemmän musiikkia kotona, vilkastui heidän seksielämänsä keskimäärin 67 prosentilla.

Lisäksi pariskunnat kertoivat rakastavansa toisiaan 47 prosenttia suuremmalla todennäköisyydellä kuin ennen. Lähes joka neljäs tunsi liikuttuvansa kertoessaan rakkaudentunnustuksen kumppanilleen. 43 prosenttia kertoi tuntevansa olonsa erityisen rakastetuksi.

Musiikin kuunteleminen melko kovalla volyymilla lisäsi myös osallistujien yleistä onnellisuutta. Se sai ihmiset viettämään aiempaa enemmän aikaa perheenjäsentensä kanssa ja he nauttivat aiempaa enemmän myös kokkaamisesta.

Näin ollen kotona kannattaa kuunnella musiikkia!


Lue myös: Isän kirjoitus kotivaimolleen leviää netissä: "Minähän se olen tehnyt töitä koko päivän..."

Lue myös: Lasse, 38: "Kukaan ei voi tehdä minua onnelliseksi"

Lue myös: 6 asiaa, joista sinun tulisi keskustella usein kumppanisi kanssa

Lähde: The Mac Observer

Kilpailut

Uusimmat