Tie naisen orgasmiin - Näillä kuudella ohjeella tulos on taattu

14.08.2012 16:15 - Mikko Räsänen

Miehet saavat orgasmin käytännössä joka yhdynnässä, mutta naisille laukeaminen ei ole niin itsestäänselvää. Amerikkalaissivusto teki kuuden kohdan ohjelman, jota noudattamalla partneri voi varmimmin antaa naiselleen orgasmin.

Hyvään seksiin kuuluu se, että molemmat osapuolet haluavat antaa partnerilleen mahdollisimman suurta nautintoa ja orgasmin. Miehille orgasmin saaminen on helppoa, mutta monet naiset eivät saa orgasmia läheskään joka kerta seksiä harrastaessaan.

Amerikkalainen Sexual Pleasures -blogi listasi helpon kuuden kohdan ohjelman, jolla mies voi varmistaa, että hän voi antaa naiselleen orgasmin.

1. Saa hänet oikeaan mielentilaan

Vaikka miehille seksi voi olla puhtaasti fyysinen suoritus, niin naisille seksissä on yleensä kyse tasavertaisesti fyysisestä ja henkisestä kokemuksesta. Naiset eivät myöskään kiihotu yhtä nopeasti kuin miehet. Kiihottumista ei ainakaan auta se, jos nainen kokee olevansa miehelle pelkkä seksiobjekti. Miehen tulee käyttää aikaa saadakseen naisen tuntemaan olonsa hyväksi ja tuntemaan, että mies todella välittää hänestä. Tätä kohtaa ei voi väheksyä, sillä naisen orgasmi todellakin tulee yhtä paljon mielen kuin fyysisten tuntemusten kautta.

2. Paljon esileikkiä

Saadakseen naisen kiihottumaan riittävästi, tarvitaan riittävästi esileikkiä. Muistakaa, että vartalossa on tunnetuimpien intiimialueiden lisäksi myös useita muitakin erogeenisiä alueita. Esimerkiksi 80 prosenttia naisista sanoo, etteivät heidän miehensä suutele heitä tarpeeksi, vaikka suurin osa miehistä luulee niin tekevänsä. Monelle naiselle niska on myös todella herkkä alue ja niskasuudelmat pystyvät saamaan heidät hulluiksi. Toinen herkkä alue on peppu. Kun naisilta kysytään, mitä vartalonosaansa he pitävät seksikkäimpänä, vastaavat monet naiset takapuolensa. Siksi siihen kannattaa myös kiinnittää huomiota ja osoittaa, että parnerikin arvostaa sitä. Erogeenisiä alueita on paljon ja ne ovat myös yksilöllisiä. Käytä siis aikaa siihen, että löydät ne alueet, jotka partnerillasi ovat erityisen herkät.

3. Muista suuseksi

Useimmat naiset rakastavat suuseksiä ja saavat sen avulla orgasmin jopa yhdyntää helpommin. Suuseksi ei saa tarkoittaa mitään nopeaa ja satunnaista lipaisua, vaan huolellista tekniikkaa. 10-15 minuuttia kestävä suuseksi saattaa jo saada naisen laukeamaan, ja vaikka se ei vielä tässä vaiheessa olisikaan tavoitteena, on nainen suuseksin jälkeen yleensä valmis yhdyntään.

4. Älä kiirehdi

Monet naiset harmittelevat sitä, että yhdynnässä miehet laukeavat liian nopeasti. Jos miehellä on tämä ongelma ja hän haluaa tehdä asialle jotain, kannattaa hänen välillä rauhoittua ja hidastaa tahtia. Seksissä ei ole kyse vain miehen orgasmista. Jo jännitteen kasvattamisen vaihe on nautinnollinen ja se loppuhuipennuskin koittaa aikanaan. Älä siis pidä kiirettä, vaan anna myös partnerillesi aikaa ehtiä huipulle.

5. Hengitä syvään ja hitaasti

Oikealla hengityksellä voi olla yllättävän suuri vaikutus seksiin. Hengittämällä syvään ja hitaasti, voi mies viivyttää omaa orgasmiaan ja siten pitkittää yhdyntää. Mies voi myös alkaa hengittää samassa tahdissa partnerinsa kanssa ja siten vahvistaa molemmissa sitä tunnetta, että olette todella yhtä. Se lisää seksin tunnelatausta.

6. Keskity siihen, mitä teet

Keskity täysin seksiin ja ole sataprosenttisesti läsnä hetkessä. Tämän on yhtä tärkeää niin miehelle kuin naiselle. Jääkiekkovalmentajat sanovat, että 95-prosenttinen keskittyminen tarkoittaa 50-prosenttista suoritusta. Sama pätee seksiin. Älä siis uhraa prosenttiakaan ajatuksistasi työasioille, arkiaskareille, ulkoa tai naapurista kuuluville äänille tai muulle vastaavalle. Keskity mielummin kuvittelemaan lämmin hehku, jonka keskus on lantionseudullasi, mistä se leviää kaikkialle vartaloosi.

Lähde: Sexual Pleasure

Kilpailut

Uusimmat