Räppäri Ville Galle ajelee hybridiautolla: "Pitää ajatella luontoa ja tulevaisuutta"

30.08.2018 14:45 - Teknavi / Mikko Autio

Räppäri Ville Galle on henkeen ja vereen Mersu-miehiä. Paljon autolla liikkuvan räppärin menopelinä on Mercedeksen hybridimaasturi.

Räppärit on pitkään yhdistetty näyttäviin ja tehokkaisiin autoihin. Nykymaailmassa asia ei ole enää aivan näin mustavalkoinen ja esimerkiksi Ville Galle taittaa keikkamatkat hybridimaasturilla. Yksi tärkeimmistä asioista auton äänentoiston lisäksi onkin ympäristöystävällisyys.

– Pitää ajatella luontoa ja tulevaisuutta, ja miten niinku hommat etenee. Jos on mahdollisuus ajaa tämmösellä hybridillä ja säästää luontoo niin ilman muuta, Ville Galle kertoo.

Mersun pariin miestä vetää myös perhetausta, sillä kotipihasta on kuulemma aina löytynyt tähtikeula. Autoilukokemuksia nykyään keikkamatkoille kilometrejä keräävä räppäri on kerännyt myös taksin ratista.

Katso Ville Gallen koko vierailu alapuolelta löytyvältä videolta.

Kuva: Mikko Autio

Teknavin 16. tuotantokauden avausjakso esitetään maanantaina 17.9. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat perjantaina 21.3. klo 13.00 sekä sunnuntaina 23.9. klo 12.55 MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat