Kuva: AOP

Elon Muskin mukaan jopa viidennes Twitterin käyttäjätileistä saattaa olla bottitilejä - kaupat pysyvät jäissä

18.05.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Elon Musk kertoo, ettei Twitterin toimitusjohtaja ole suostunut esittämään todisteita väitteelle, että alustan bottitilien määrä olisi alle viisi prosenttia käyttäjätileistä.

Teknologiamiljardööri ja maailman rikkain mies Elon Musk, 50, on ollut viime aikoina otsikoissa aiottujen Twitter-kauppojensa vuoksi. Hän on aikeissa ostaa sosiaalisen median alustan yli 40:llä miljardilla eurolla, mutta on toistaiseksi jäädyttänyt kaupanteon, sillä ei ole saanut vahvistusta siitä, kuinka suuri osa Twitterin käyttäjätileistä on roskapostitilejä.

"Feikki-/roskapostitilejä on neljä kertaa enemmän, kuin Twitter väittää. Luku voi olla *paljon* suurempi. Tarjoukseni perustui siihen, että Twitterin asiakirjat ovat tarkkoja.

Twitterin toimitusjohtaja kieltäytyi eilen näyttämästä todisteita siitä, että feikkitilien määrä on alle viisi prosenttia. Tämä sopimus ei voi jatkua, ennen kuin hän näyttää ne", Musk kirjoittaa Twitterissä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Musk kritisoi aiemmin keväällä Twitteriä sen sananvapauskäytännöistä, ja pian tämän jälkeen Musk osti osuuden sosiaalisen median palvelusta. Hieman näiden kauppojen jälkeen miljardööri esitti ostoaikeensa koko Twitteristä.

Mahdolliset kaupat eivät kuitenkaan olleet kaikkien mieleen ja Twitterissä tapahtuikin hiljattain käyttäjäkato, kun useiden suosittujen Twitter-tilien seuraajamäärät olivat laskeneet huomattavasti lyhyessä ajassa.

Lue myös: Elon Musk kertoo Twitter-kauppojen olevan väliaikaisesti jäässä - odottaa lisätietoja alustan käyttäjätileistä

Lue myös: Elon Musk osti osuuden Twitteristä - kritisoi alustan epäonnistuneen sananvapauden ylläpitämisessä

Lue myös: Elon Muskin Twitter-kaupat eivät olleet kaikkien mieleen - käyttäjäkato iski alustalle

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat