Kuva: AOP

Elon Musk kertoo Twitter-kauppojen olevan väliaikaisesti jäässä - odottaa lisätietoja alustan käyttäjätileistä

13.05.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Teknologiamiljardööri aikoo hetkellisestä jäädytyksestä huolimatta saattaa kaupat päätökseen.

Teknologiamiljardööri Elon Musk, 50, on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa sen vuoksi, että hän on valmistellut yli 40 miljardin euron kauppoja sosiaalisen median alusta Twitteristä.

Ahkera twiittaaja on kuitenkin tiedottanut Twitter-tilillään jäädyttäneensä kaupat siihen saakka, kunnes saa varmistuksen siitä, että Twitterin käyttäjätileistä alle viisi prosenttia on roskapostitilejä.

"Twitter-kaupat ovat väliaikaisesti jäissä odottaen lisätietoja siitä, että roskaposti-/feikkitilejä on alle viisi prosenttia kaikista käyttäjistä", Musk kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Twitterillä on kaiken kaikkiaan 229 miljoonaa käyttäjää, joka tarkoittaisi sitä, että näistä käyttäjistä noin 11 miljoonaa olisi roskapostitilejä.

Musk ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa enempää. Hän tosin twiittasi myöhemmin, että on edelleen aikeissa saattaa kaupat loppuun.

Muskin aikeet Twitterin ostamisesta ei ole ollut kaikkien mieleen. Uutisoimme aiemmin laajamittaisesta käyttäjien kaikkoamisesta sosiaalisen median alustalta.

Lue myös: Elon Muskin Twitter-kaupat eivät olleet kaikkien mieleen - käyttäjäkato iski alustalle

Lue myös: Elon Musk osti osuuden Twitteristä - kritisoi alustan epäonnistuneen sananvapauden ylläpitämisessä

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat