Nainen pudotti 92 kiloa painostaan - julkaisi pysäyttävät kuvat Instagramissa

23.05.2016 19:15 - Pauliina Jokinen

Elämänmuutos toi tullessaan täysin uuden elämän.

Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Simone Anderson, 25, on kokenut viimeisten vuosien aikana suuren muutoksen. Vuonna 2014 Anderson havahtui runsaaseen ylipainoonsa – tuolloin 23-vuotias Anderson painoi peräti 169 kiloa, eikä ollut tyytyväinen tilanteeseen.
Anderson päätti muuttaa tilannetta ja kertoa painonpudotuksestaan avoimesti Instagram-tilillään.

Painonpudotus sai vauhtia, kun Anderson kävi laihdutusleikkauksessa. Leikkaus sysäsi käyntiin suuren muutoksen, ja ensimmäisen vuoden aikana Anderson pudotti hurjat 92 kiloa painostaan.

Kahden vuoden aikana Anderson on muuttanut ruokavalionsa täysin ja aloittanut liikunnan. Viikko Sitten Anderson julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi, miten elämä on muuttunut viimeisen 88 viikon aikana.

- Olen muuttanut täysin elämäntapani, ruokavalioni ja liikunnan.

Anderson kertoo olevansa edelleen hämmentynyt, kuinka hänen kehonsa muuttaa jatkuvasti muotoaan.

- Ihmiskeho on ihmeellinen, se on varmaa. Suuret muutokset, joita olen todistanut ja kuinka kehoni edelleen jatkaa muutostaan, on mieletöntä, Anderson kertoo.

"Odotan kesää"

Yksi suurista muutoksista on liittynyt venyneen ihon poistamiseen. Painonpudotuksen jälkeen Andersonin kehoa päällysti venyneen ihon kerros, jonka hän on sittemmin poistattanut leikkauksissa.

- Suurin osa löysästä ihostani on poistettu, Anderson kertoi.

Elämänmuutoksesta kertominen sosiaalisessa mediassa on tuonut Andersonille 136 000 seuraajaa. Suosion myötä Anderson on päätynyt mukaan myös erilaisiin ohjelmiin ja hän esitteli muutostaan muun muassa Tyra Banksin televisio-ohjelmassa.

Anderson on kuitenkin kertonut, ettei syytä painonpudotukseen ollut vain ulkonäön muutos, vaan hän halusi myös olonsa kohenevan.

Nyt Anderson odottaa kesää.

- En malta odottaa, että saan vihdoin käyttää bikineitä, Anderson kertoi.

Lue myös: 9 helppoa tapaa lisätä liikuntaa arkeensa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat