Kuva: Fotolia

Tanssi, kokkaa tai shoppaile - kaloreita voi kuluttaa nyt myös hauskasti, katso

24.12.2016 18:15 - Elisa Jalasjoki

Mikä olisikaan parempi tapa treenata vatsalihaksia, kuin katsoa hervoton komediaelokuva tyttöporukalla.

Paras ja hauskin tapa urheilla ja kuluttaa kaloreita on tehdä se niin, ettei edes itsekään tajua kuntoilevansa. Yksinkertaisilla keinoilla kaloreita voi kuluttaa jopa tavallisten arkiaskareiden keskellä. 

Pure Wow -lehti kokosi yhteen kymmenen kikkaa, joita kuka tahansa voi kokeilla samalta istumalta. Vaikkei puuhastelun ohessa palava kalorimäärä välttämättä ole kovin suuri, voi esimerkiksi oman vireystason nousu olla tämän jälkeen huomattava. 

Katso kohdat alta. 

1. Vapauta itsesi ja tanssi

Kokoa itsellesi soittolista, joka saa tanssijalkasi vipattamaan. Iske kuulokkeet korville ja anna mennä - tanssi niin kuin kukaan ei katsoisi. Kaikista villeimmät tanssiliikkeet saat aikaan mitä varmimmin rauhassa yksin kotona. 

2. Leiki koirasi kanssa

Yksinkertainen kikka saada itsensä hengästymään. Leikkiminen vahvistaa myös tunnesidettä sinun ja lemmikkisi välillä. 

3. Kehitä oma HIIT-treenisi

HIIT-treenit ovat noin 20-30 minuuttia kestäviä tehotreenejä, joiden tarkoituksena on pitää syke mahdollisimman korkeana. Yhdistä omaan HIIT-treeniisi kaikki lempiliikkeesi, niin takaat olosi piristymisen. 

4. Istu jumppapallon päällä

Mikäli työskentelet toimistossa ja vietät päiväsi näyttöpäätettä katsellen, jumittuneet hartiat sekä väsyneet silmät ovat varmasti tuttu tunne. Hanki työpisteellesi jumppapallo, joka pitää niin kehon kuin mielenkin aktiivisena, sekä harjoittaa syviä vatsalihaksiasi. 

5. Pyöräile

Matkan ei tarvitse olla pitkä. Polje ympäriinsä ja fiilistele maisemia. Saatat löytää uusiakin paikkoja tutusta kotikaupungistasi. 

6. Katso komedia

Hervottoman komedian katsominen takaa tiukan vatsalihastreenin. Mikäli pystyt yhdistämään yhtälöön parhaat ystäväsi, on tehotreeni taattu. 

7. Kokkaa itse

Terveellisen ja herkullisen ruoan valmistus omassa rauhassa levittää helposti mielihyvän tunnetta ympärillesi. Tutkittua on myös se, että keittiössäkin liikuskellessa tulee helposti kulutettua jopa reilut 100 kaloria. 

8. Shoppaile

Usko tai älä - kalorit kuluvat näinkin miellyttävällä tavalla. Oletko koskaan kävellyt kaupungilla monta tuntia ja havahtunut seuraavana päivänä, että jalkasi ovat kuin hyytelöä. Jopa reilu puolen tunnin kaupungilla pyöriminen saa kehon aineenvaihdunnan liikkeelle.

Lue myös: Tehotreeni onnistuu alle tunnissa, kun ajan jakaa oikein - katso miten onnistut

Lue myös: Hiki pintaan myös kotona: Helppoon tehotreeniin tarvitset vain käsipainot ja 20 minuuttia

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat