Maryn, 24, koko perhe kuoli liikalihavuuteen - Päätti kamppailla kohtaloa vastaan

27.06.2017 21:15 - Katariina Auvinen

24-vuotias Mary Maxwell on laihduttanut huiman määrän. Nyt nainen on päässyt kauan toivomaansa ihon kiristysleikkaukseen.

Nuoren Yhdysvaltalaisen naisen elämästä ei ole puuttunut surua. Ennen kuin hän syntyi, Mary Maxwell, 24, menetti isänsä. Kun Mary oli kaksivuotias hänen äitinsä kuoli liikalihavuudesta johtuviin komplikaatioihin kuten hänen isänsä oli menehtynyt aiemmin. Lisäksi hänen tätinsä sai sydänkohtauksen ja menehtyi siihen.

Jo kaksivuotiaana ylipainoinen Mary oli menossa samaan suuntaan kuin kaikki muutkin lähisukulaisensa. Se ei kuitenkaan estänyt nuorta tyttöä syömästä suruunsa ja masennukseensa. Nuori nainen vain lihoi lihomistaan, kunnes vaaka näytti järkyttäviä lukemia. Vuonna 2011, hän kuuli ystävältään mahdollisuudesta päästä lihavuusleikkaukseen.  Leikkauksessa pienennetään vatsalaukkua niin, että laihtuminen on väistämätöntä. 

Mary päätti mennä leikkaukseen ja jakaa sen tuloksia Instagramissa sensuroimatta. Nyt nainen on laihduttanut yhteensä 72 kiloa ja hän pääsi vihdoin kauan toivomaansa ihon kiristysleikkaukseen. Instagramissa Maxwell kertoo, että hän ei voi uskoa, kuinka paljon hän on vahingoittanut kehoaan syömällä liikaa. 

Ennen kiristysleikkausta hän piti kuitenkin positiivisen asenteensa. Maxwell on ylpeä siitä mitä on saavuttanut ja mitä tulee vielä saavuttamaan. Laihdutusleikkauksen aikana hän nimittäin rakastui omaan sairaanhoitajaansa. Pariskunta muutti viime viikolla uuteen asuntoon ja Maxwell valmistui koulusta. 

Lue myös: Maailman lihavimmalle lapselle laihdutusleikkaus - katso hurjat kuvat 190-kiloisesta pojasta

Lähde: Seventeen 

Kilpailut

Uusimmat