Kuva: Shutterstock

Ahdistaako tai stressaako? Asiat, jotka kannattaa löytyä käsilaukusta ikävän tilanteen varalta

04.06.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Stressi tai ahdistus voi iskeä vaikkapa kovassa melussa, silloin kannattaa kaivaa esimerkiksi nappikuulokkeet käsilaukusta.

Jokainen kokee joskus stressiä tai ahdistusta, oli se sitten työpäivän tärkeä palaveri tai ruuhkainen sekä meluinen bussi. Joka tapauksessa monella naisella on kuitenkin käsilaukku melkein aina mukana, joten Veckorevyn-julkaisu on listannut kolme asiaa, jotka kannattaa pitää laukussa mukana ikävän tilanteen iskiessä. 

Kuulokkeet

Lempimusiikki rentouttaa. Kun tunnet ahdistusta, laita kuulokkeet korviin ja anna itsellesi hetki mieluisan musiikin tai vaikkapa podcastin parissa. Se vie hetkeksi ajatuksesi pois ikävistä asioista. 

(kuva: Shutterstock)

Stressipallo 

Stressipalloja löytyy eri väreissä ja muodoissa. Muutama vuosi sitten se oli varsinainen villitys, kun melkein jokainen kulki puristellen kädessään vaahtomuovipalloa. Pallo kannattaa kuitenkin sujauttaa laukkuun. Siinä vaiheessa, jos et voi laittaa kuulokkeita korvillesi, voit keskittyä pallon puristelemiseen. 

(kuva: Shutterstock)

Inkivääri 

Kolmas ja ehkä yllättävinkin asia on inkivääri. Julkaisun mukaan tuoretta inkiväärin palaa kannattaa pitää mukana, jolloin ahdistuksen tai stressin alkaessa voi napata palan suuhunsa. Inkivääri on niin voimakkaan makuista, että aivot eivät pysty keskittymään ahdistukseen ja makuun samaan aikaan, joten maku yleensä menee syrjäyttää ahdistuksen tuntemukset. 

(kuva: Shutterstock )

Lue myös: Inkiväärillä on lukuisia terveyshyötyjä - lue koko lista

Lähde: Veckorevyn

Kilpailut

Uusimmat