"Ensimmäistä kertaa rintani pysyvät täysin paikoillaan" - testasimme 8 tukevat urheiluliivit

28.06.2018 19:45 - Henna Koste

First Class -urheilurintaliivit 34,90 e, Yvette.

Liivit on helppo pukea päälle, eivätkä ne mene rullalle pukiessa. Ne tuntuvat heti hyvältä päällä. Mustaa voisi helposti pitää tylsänä valintana, mutta pienet yksityiskohdat antavat ilmettä. Läpinäkyvä kangas rinnan ylä- ja alapuolella antaa naisellisen twistin. Urheiluliiveiksi tuo rinnan muodon kauniisti esiin, joka on hieman pois tukevuudesta.

Minulla on D-kupin rinnat. Hyppiessä ja jumpatessa rinnat eivät hölskyneet häiritsevästi. Nämä liivit arvioisin ulkonäön ja tuntuman perusteella helposti paljon kalliimmiksi, sillä ne ovat todella laadukkaan tuntuiset. Hinta-laatusuhde on mainio!

9-

(kuva: Valmistaja)

The Freya Active Sonic 60,95e, Freya.

Urheiluliivit istuivat päälle mukavasti. Kaarituettujen kuppien ansioista liivit lunastivat lupauksensa runsaan tuen antamisesta. Säädettyäni liivien olkaimet sopiviksi, tunsin heti myös selkäpuolelta, että nyt on tukevat urheilurintsikat päällä. Plussaa annan myös siitä, että kiinnityshakasia on kahden sijaan kolme.

Liivit toimivat hyvin niin reippaalla kävelylenkillä kuin juoksutreenissäkin, jonka aikana syke nousi lähelle maksimia. Rinnat pysyivät tukevasti paikoillaan, mutta olo ei ollut kuitenkaan tukala, sillä liivit mukailivat kehon liikettä hyvin. Erityismainintana pitää vielä sanoa, että liivien olkaimet saa kätevästi hakasella takaa yhteen. Olkaimet voi siis halutessaan piilottaa myös painijaselkäisen urheilutopin alle.

Urheilu tuntui mukavalta liivit päällä ja unohdin treenin aikana, että olin testaamassa uusia rintsikoita. Materiaali oli erittäin pehmeä. Nämä ovat tavallisen kuntoilijan tarpeisiin riittävät urheiluliivit, joiden hankkimista voisin suositella myös ystävilleni.

9

(kuva: Valmistaja)

Run S5044 55,95 e ,Shock Absorber. 

Liivien ulkonäkö on todella kaunis ja ne näyttävät jo ensisilmäyksellä todella laadukkailta. Erilaiset säädöt antavat fiiliksen, että näitä käyttävät varmasti myös huippu-urheilijat. Leveät olkaimet ovat mukavat. Koska liivien on oltava todella napakat, on niitä aluksi vaikea saada itsekseen päälle. Olkaimien säätö tuntuu aluksi hieman haastavalta tumpelosormiselle, mutta toisaalta iloitsen siitä, että säädöt ainakin pysyvät hyvin paikallaan. 

Hyppiessä ja urheillessa liivit unohtuvat. Enemmänkin ärsyynnyn heiluvasta nutturasta ja pakaroistani. Shock Absorberin liivit tuntuvat päällä vähintään yhtä hyvältä, kun näyttävätkin. Liivit on helppo riisua. Treenin jälkeen kaunis ulkonäkö jaksaa ilahduttaa. Näistä uskon saavani pitkäikäiset luottoliivit. 

9,5

(kuva: Valmistaja)

Change Basic Sport -urheiluliivit 59,95 e, Change Lingerie.

Liivit lupasivat hyvää tukea ja sen ne myös tekivät. Liivit asettuvat päälle napakasti. Silmiinpistävää on myös se, että liiveissä on pehmeät, tarrakiinnityksellä kiristettävät olkaimet, jotka mahdollistavat liivien käytön eri tilanteissa. Joogaan mennessä olkaimet voi säätää löyhemmiksi, juoksulenkille taas tukea saa helposti kiristämällä. 

Rintani ovat kokoa 75C. Nämä liivit ovat ehkä ensimmäiset, joissa rintani todella pysyvät täysin paikoillaan. Mitään liikkumista ei tapahdu treenissä, on se sitten juoksua, tankotanssia tai perinteistä kävelyä. Nämä liivit sopivat mihin tahansa liikuntalajiin ja takaavat nautinnollisen treenin niin isoille kuin pienille rinnoille.

Etenkin nämä liivit on välttämätöntä sovittaa liikkeessä, sillä kokoluokitus on todella erilainen muihin liiveihin verrattuna. Ammattilaisen opastuksella löytyy juuri se oikea koko. Mukavat, tukevat ja vielä kauniitkin.

9,5

(kuva: Valmistaja)

 

 

Lue myös: Vaihda hikiset vaatteet puhtaisiin heti treenin jälkeen – 4 terveyden kannalta tärkeää syytä

Lue myös: Ethän naksauta selkääsi päivittäin - voi aiheuttaa ikäviä seurauksia

Kilpailut

Uusimmat