Kuva: Shutterstock

Krapulasta eroon meditaation avulla? Asiantuntijan mukaan toimii minuuteissa

25.09.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Meditaatiota opettava Rory Kinsella kertoo rentoutumisen ja meditaation olevan avainasemassa krapulasta toipumisen edistämiseksi.

Krapula, tuo kamala vieras, joka kohtaa monia juhlijoita aina viikonloppuisin. Aikojen saatossa ihmiset ovat koettaneet keksiä kaikenlaisia keinoja, joiden avulla krapulaa on voinut helpottaa. Meditaatiota opettava australialainen Rory Kinsella vannoo juuri meditaation olevan ratkaisu krapulaan ja se voi hänen mukaansa helpottaa jo minuuteissa. 

Kinsella kertoo, että meditaation avulla krapulainen olotila voi helpottaa nopeasti. 

- Se, että ihminen ottaa muutaman minuutin aikaa itselleen ja rentoutumiselle, vaikuttaa koko kehon olemukseen. Tärkeintä on, Kinsella kertoo. 

Kinsellan mukaan ensimmäinen askel on luopua kaikesta syyllisyydestä, jota edellisen illan juhliminen on voinut aiheuttaa. Meditaatio on ennen kaikkea mielen tyhjentämistä ajatuksista, joka saavutetaan esimerkiksi pysyttelemällä tiukasti nykyhetkessä. 

Jos keskittyminen nykyhetkeen tuntuu liian haasteelliselta, monet vannovat perinteisen veden ja levon pariin. Koska alkoholin juominen johtaa helposti kehon kuivumiseen, voi Daily Mail -julkaisun mukaan esimerkiksi urheilujuomista olla hyötyä. Juomat sisältävät paljon suoloja sekä kehon tarvitsemia hivenaineita. 

Lue myös: Rasvainen ruoka on pahinta, mitä voit syödä krapulassa - lue, mitä muuta kannattaa välttää

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat