Kuva: Shutterstock

Hätkähdyttävä kuva osoittaa, millaiseen ihmeeseen nainen pystyy synnytyksen aikana - ei herkille

20.04.2019 16:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Oletko koskaan miettinyt, kuinka hurjaan suoritukseen naisen vartalo venyy synnytyksen aikana? Jos et, tulet ymmärtämään sen nähtyäsi netissä leviävän kuvan, joka todistaa asian hätkähdyttävällä tavalla.

Vaikka synnytys onkin luonnollinen asia, on se naisen vartalolle todella kova paikka. Tapahtui synnytys sitten alateitse tai sektiolla, ansaitsisi jokainen synnyttäjä mitalin suorituksestaan.

Vauvan alkaessa olla valmis maailmaan tulemiseen, valmistautuu naisen vartalo siihen niin, että kohdunsuu aukeaa. Kohdunsuun täytyy aueta kunnolla, jotta jo useamman kilon painoinen vauva mahtuu kohdusta ulos. Ja tässä vaiheessa astuu internetissä leviävä kuva kuvioihin.

Kuvassa näytetään, kuinka valtavan paljon kohdunsuu oikeastaan avautuukaan synnytyksen aikana. Normaalisti lähestulkoon sumpussa oleva kohdunsuu aukeaa jopa kymmenen senttiä – tai enemmänkin, sillä vauvan pään on mahduttava sitä kautta ulos.

Vaikka kuva ei olekaan millään tavalla dramaattinen, saattaa se hirvittää etenkin synnytyspelkoisia tai ihmiskehon ilmiöille herkkiä.

"Kiitos äiti"

Twitterissä kuva on herättänyt kymmenissä tuhansissa laskettavien tykkäyksien ja uudelleentwiittauksien sarjan. ”Minun pitää todella kiittää äitiäni uudelleen synnyttämisestäni ja etenkin veljeni, jolla oli syntyessään iso pää, ponnistamisesta tähän maailmaan”, kuvan twiitannut Ngoako Lerato Mannya sanailee.

Facebookissa kuvan jakanut Steffanie Christi’an on saanut kuvalle jopa 165 000 jakoa. Hänen jakotekstinsä sanoi osuvasti: ”Juuri tämän takia me naiset ansaitsemme kaiken haluamamme.”

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Nainen koki melkoisen yllätyksen, meni vessaan ja synnytti kaksoset: "En tiennyt olevani raskaana"

Lue myös: 23-viikkoisena syntyneen keskosen uskomaton selviytymistarina - katso kuvat, jotka herkistävät

Kilpailut

Uusimmat