Kuva: Shutterstock

Nainen koki melkoisen yllätyksen, meni vessaan ja synnytti kaksoset: "En tiennyt olevani raskaana"

13.07.2018 11:45 - Reija Saarinen

Beth Bamfordilla oli ennestään kaksi lasta.

Beth Bamford, 21, yllättyi todenteolla mennessään vessaan keskellä yötä. Hän ei nimittäin joutunutkaan pissaamaan, vaan synnytti kaksoset omassa kylpyhuoneessaan. Kaikista hämmentävintä tilanteessa on se, että Bamford ei tiennyt edes olevansa raskaana.

Daily Starin mukaan Bamford saattoi maailmaan kaksi tervettä pikkutyttöä samalla, kun hänen puolisonsa oli nukkumassa.

Ensimmäisenä syntyi pieni Willow. Hänen maailmaan saapumisensa jälkeen Bamford soitti itselleen ambulanssin. Ennen sen tuloa syntyi kuitenkin myös Freya. Ihan täydellisesti synnytys ei sujunut, sillä lapsista pienempi ei hengittänyt. Hätäkeskuksesta saatujen ohjeiden avulla Bamford sai kuitenkin lapsen hengittämään.

Bamford ei siis tiennyt edes olevansa raskaana, vaikka olikin käynyt lääkärissä huonon olonsa vuoksi. Hän ei vaikuttanut siltä, että olisi raskaana, sillä hänellä on koko raskauden ajan säännölliset kuukautiset eikä hän syönyt lainkaan enempää kuin muutoinkaan.

- Olihan se shokki, mutta kuitenkin ihana yllätys. En tiennyt lainkaan, että olen raskaana. Olin nukkumassa, kun kipu yllätti. Nousin ja menin alakertaan juomaan vettä. Sen jälkeen suuntasin vessaan, hän kertoo.

- Sitten synnytys vain alkoi. Minulla ei ollut edes aikaa ihmetellä mitä tapahtuu, sillä kaikki sujui vain niin nopeasti. Ensin olin kivuissani ja hetkeä myöhemmin pitelin kahta pienokaista.

Bamford ja pienokaiset viettivät viikon verran sairaalassa ennen kotiin pääsyä. Nyt kaikki on hyvin, ja aiemmin neljä henkinen perhe kasvoikin kerralla kuusi henkiseksi.

Lue myös: Miltä vasta synnyttänyt nainen oikeasti näyttää? Todellisuus usein kaukana herttuatar Catherinesta

Lue myös: Ihmiset hämmästyivät, kuinka upealta herttuatar näytti vain tunteja synnytyksen jälkeen - katso

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat