Kuva: Shutterstock

Tehokas kardiotreeni kotioloihin - ei saa naapureita ärsyyntymään

19.07.2020 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tämä treeni saa hien pintaan, mutta ei sisällä hyppyjä, jotka voisivat häiritä alakerran naapureita.

Korona-aikana moni on siirtynyt treenaamaan kotioloissa. Vaikka tilaa treeniin olisikin, tuovat naapurit esimerkiksi kerrostalossa asuvalle pientä haastetta. 

Monet sykettä nostavat kardiotreenit sisältävät nimittäin hyppyjä ja muita sellaisia liikkeitä, joista ääntä pääsee melko varmasti. Siksi niiden tekeminen karanteenissa on saattanut jäädä. 

Onneksi on kuitenkin olemassa myös sykettä nostavia teholiikkeitä, jotka eivät vaadi hyppimistä. Esimerkkivideon tällaisesta treenistä on nähtävillä muun muassa TikTokissa. 

Treeni sisältää viisi erilaista liikettä sumokyykyistä varpaiden koskettamiseen. Homma alkaa ensin rivakasti tehtävillä kyykyillä. Tämän jälkeen siirrytään askelkyykkyihin, jonka jälkeen kosketetaan vuorotellen suorin jaloin vastakkaisella kädellä vastakkaisen jalan varpaita. Lopuksi tehdään vielä sumokyykkyjä sekä pientä varjonyrkkeilyä sumoasennossa. 

Toistoja on hyvä tehdä noin parikymmentä ja kierroksia ainakin kaksin. Joten jos kaipaat tehokasta kotitreeniä, katso alla olevalta videolta tarkemmat ohjeet. Jos pätkä ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

@blogilates

Here’s how to get a cardio workout in without bothering your downstairs neighbor. ##workoutchallenge ##cardiochallenge ##cardioworkout ##pilates ##fitness

♬ Ride It - Regard

Lue myös: Tehotreeni, johon tarvitset vain yhden painon - kiinteyttää koko kehoa

Lue myös: Yksi teholiike antaa kyytiä pepun ja jalkojen lihaksille - oletko jo kokeillut haastavampaa versiota?

Kilpailut

Uusimmat