Nainen haastoi itsensä elämään täysillä - kohtaa jokaisen pelkonsa seuraavien 100 päivän aikana

22.05.2015 14:45 - Eeva Rajala

Venezuelasta kotoisin oleva nainen näyttää esimerkkiä muille, miten päästä irti elämää kontrolloivista peloista.

Michelle Poler kyllästyi tarkoin kontrolloituun elämäänsä. Huhtikuun alkupuolella Poler käynnisti 100 päivää ilman pelkoa -projektin tarkoituksena käydä seuraavien sadan päivän aikana läpi yksi naisen tuntema pelko päivässä. Projektia voi seurata lähes päivittäin julkaistavilla YouTube-videoilla.

Poler halusi käynnistää projektinsa sen jälkeen, kun ymmärsi, ettei hänen nykyinen elämäntyylinsä tuo hänelle nautintoa.

"Se hetki, kun tajuat, että haluat elää täysillä. Se sekunti, kun ymmärrät, että ainoa asia sinun ja unelmiesi välillä on pelko. Se silmänräpäys, kun päätät vapautua rajallisesta elämäntyylistäsi ja alat kerätä kokemuksia, joista tulee oikeita tuloksia. Tuollaisessa hetkessä päätin kohdata yhden pelkoni päivässä, seuraavien sadan päivän aikana", Poler kirjoittaa projektin nettisivuilla.

Haasteen ensimmäisenä päivänä Poler voitti pelkonsa tästä nimenomaisesta haasteesta ja päätti antautua täysillä mukaan:

Neljäntenä päivänä hän kävi rei'ittämässä korvansa:

 26. päivä toi mukanaan ensimmäinen helikopteriajelun:

Osa Polerin peloista saattavat tuntua pieniltä, mutta projektissa ei olekaan kyse vain suurten pelkojen voittamisesta. Hän toivoo videoidensa inspiroivan muita samanlaiseen itsensä haastamiseen.

Lue projektista lisää täältä! (100 Days Without Fear)

Lue myös: Ihmisten 5 yleisintä pelon aihetta, jotka ovat loppujen lopuksi täysin turhia

Kilpailut

Uusimmat