Nukkumisasentosi voi paljastaa persoonallisuutesi - löydätkö itsesi listalta?

29.07.2015 21:45 - Nelly Tatti

Totuttu nukkumisasento saattaa paljastaa ihmisestä enemmän, kuin haluaisi myöntää.  

Ihmiset nukkuvat eri asennoissa, ja toiset vaihtelevat niitä koko ajan. Yleisin nukkumisasentosi saattaa kuitenkin paljastaa piirteitä persoonallisuudestasi. Nukutko vatsallasi vai kenties kyljelläsi? Katso alta lista nukkumisasennoista ja tarkista pitääkö väittämä paikkansa!

Sikiöasento

Yleisin nukkumisasento on sikiöasento, eli nukkuminen kyljellään polvet koukistettuna. Sikiöasennossa nukkuvien sanotaan antavan itsestään kovanaamaisen kuvan, mutta oikeasti he ovat herkkiä ja ujoja. He analysoivat yleensä liikaa ongelmiaan ja ovat usein huolissaan.

Sotilas

Sotilas-asennossa nukkuvat ihmiset nukkuvat selällään suorana, kädet kylkiä vasten koko pituudelta. Nämä ihmiset ovat yleensä vahvoja sekä järkeviä. He nauttivat järjestelmällisyydestä sekä ottavat elämän tosissaan. Heillä on suuret odotukset itsestään, sekä läheisistään. He saattavat myös kuorsata.

Meritähti

Tämä asento on harvinaisin. Tällaiset ihmiset nukkuvat selällään, jalat levällään ja kädet tyynyn alla. Meritähti-asennossa nukkuvat ihmiset ovat luotettavia ja lojaaleja ystäviä. He ovat auttavaisia ja kuuntelevat mielellään.

Vapaa pudotus

Tässä asennossa nukkuvat ihmiset nukkuvat mahallaan ja kädet tyynyn alla. He ovat yleensä luonteeltaan leikkisiä ja rempseitä. He voivat olla myös suorapuheisia ja rehellisiä. He saattavat näyttää vapailta sieluilta, mutta ovat oikeasti kontrollifriikkejä. He loukkaantuvat helposti, mutta ottavat myös helposti riskejä.

Kaipaaja

Kaipaaja-asennossa nukutaan kyljellään kädet ojennettuina sivulle. Tällaiset ihmiset ovat yleensä hyvin avoimia, mutta pessimistisiä ja hieman epäluuloisia. Kaipaajat ovat hitaita tekemään päätöksiä, mutta kun he ovat jotain päättäneet, ovat he erittäin itsepäisiä asiasta.

Halko

Tässä asennossa nukkuja nukkuu kyljellään jalat ojennettuina suoriksi ja kädet kylkien päällä. Tämä asento on toisiksi yleinen, sikiöasennon jälkeen. Vaikka asento saattaakin näyttää jäykältä, on tällainen nukkuja kaikkea muuta, kuin jäykkä persoonaltaan. Halko-nukkujat ovat extrovertteja sekä sosiaalisia. He pystyvät keskustelemaan kenen kanssa tahansa. He ovat luottavaisia, mikä tekee heistä jopa hieman sinisilmäisiä.

Katso havainnollistavat kuvat asennoista täältä.

Lue myös: Suomalaisnaiset nukkuvat eniten maailmassa - saatko yhtä paljon unta?

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat