Kuva: Fotolia

Miehen kannattaa nukkua alasti - seuraus kiinnostaa myös naisia

20.10.2015 19:15 - Senni Loikala

Tutkimuksen mukaan alasti nukkumisesta on hyötyä erityisesti miehelle.

Hedelmällisyyteensä pystyy vaikuttamaan. Aiemmin tässä kuussa tutkijat saivat selville, että seksin harrastaminen naisen koko kuukautiskierron aikana lisää mahdollisuuksia raskauteen. Näin ollen petipuuhat pelkästään ovulaation aikaan eivät aina riitä. Pääset lukemaan tutkimuksesta lisää tästä.

Nyt tutkijat ovat selvittäneet, miten mies voi parantaa hedelmällisyyttään. Ratkaisuna on nukkua yönsä ilman boksereita, eli hirsien vetämisestä alasti voi olla hyötyä. Päivällä jalkoihin puolestaan laitetaan löysät bokserit, jotta siittiöt eivät vahingoitu. 

Tutkimukseen osallistui 500 miestä, joiden alusvaatevalintoja ja sperman laatua seurattiin vuoden ajan. Miehillä, jotka käyttivät boksereita vain päivällä, oli 25 prosenttia vähemmän dna-vaurioita spermassa kuin heillä, jotka käyttivät tiukkoja alushousuja päivin öin.

- Isolla osasta miehiä, jotka yrittävät saada raskauden alkuun, niin päivällä kuin sängyssä käytetyillä boksereilla on yhteys sperman laatuun, tutkijat summaavat.

Vauvasta haaveilevien pariskuntien molemmat osapuolet varmasti tahtovat, että molempien hedelmällisyys olisi mahdollisimman hyvä. Näin ollen myös monia naisia saattaa kiinnostaa, mitkä asiat vaikuttavat miehen lisääntymiskykyyn.


Lähde: The Telegraph

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat