Suomi-sarjan puolustaja sai pikahälytyksen liigaotteluun - iski maalin heti ensimmäisessä erässä!

14.01.2017 17:56 - Mikko Räsänen

Lappeenrannassa SaiPa-JYP -ottelun avauserän hahmoksi nousi Jarno Lippojoki.

SaiPa kärsii pahasta puolustajapulasta. Tämän illan JYP-peliin lähdettäessä puolustuksesta olivat sivussa Brett Carson, Kalle Maalahti, William Mäkinen ja Jere Sneck. Pakkipulaa paikkaamaan kokoonpanoon oli nostettu vasta 19-vuotias SaiPa-juniori Santeri Koponen. Mielenkiintoisempi nimi kokoonpanossa oli 30-vuotias puolustaja Jarno Lippojoki.

Lippokoki on vanha SaiPa-kasvatti, joka kuului liigajoukkueen kokoonpanoon vuoteen 2012 asti. Sen jälkeen tie on vienyt alasarjoihin. Viimeiset kaksi kautta Lippojoki on pelannut Suomi-sarjaa Imatran Ketterässä ja ollut joukkueen kapteeni.

Nyt pakkipulan takia Lippojoki sai pikahälytyksellä kutsun SaiPan kokoonpanoon. Hänen paluustaan liigajäille viiden vuoden tauon jälkeen saattaa olla tulossa varsinainen tuhkimotarina, sillä Lippojoki teki heti ensimmäisessä erässä maalin komean ja oikea-aikaisen nousun jälkeen.

Lippojoen maalista huolimatta SaiPan illasta saattaa olla tulossa synkkä. JYP nimittäin voitti avauserän 1-2 ja SaiPan puolustus oheni entisestään, kun Lauri Taipalus vetäytyi pukukopin puolelle kesken ensimmäisen erän.

Lue myös: Vapise Mestis! Suomi-sarjassa pelaava joukkue kokoaa hirmuista rosteria 

Kilpailut

Uusimmat