Kuva: AOP

Onko tämä todella jääkiekko-ottelu? Katso video uskomattomasta huutomyrskystä!

04.06.2017 16:55 - Mikko Räsänen

Nashville Predatorsin fanit ottavat ilon irti siitä, että heidän joukkueensa pelaa ensimmäistä kertaa Stanley Cup -finaaleissa.

Nashville Predatorsin selviäminen Stanley Cup -finaaleihin saattoi olla pieni yllätys. Sillä vuodesta 1998 NHL:ssä pelannut joukkue ei ollut tätä ennen selvinnyt kertaakaan edes konferenssifinaaleihin. Tämän kevään pudotuspeleissä Predators on ollut piristävä yllätys. Erityismaininnan ansaitsevat joukkueen fanit, jotka pitävät kotiotteluissa sellaista meteliä, ettei vastaavaa ole NHL-finaalisarjoissa hetkeen koettu.

Tämä nähtiin hyvin viime yönä kolmannessa finaaliottelussa, sillä loppuunmyyty katsomo osoitti suosiota seisaaltaan jo siinä vaiheessa, kun joukkueet olivat vasta lämmittelemässä jäällä ennen ottelun alkua. 

Itse ottelusta tulikin sellainen huutomyrsky, että yleisö todellakin oli Predatorsille kuin kuudes kenttäpelaaja. 17 000 katsojaa hoilasivat kannustuslauluja niin voimakkaasti, että tunnelma muistutti enemmän Barcelonan tai Bayern Münchenin jalkapallojoukkueiden otteluita kuin jääkiekko-ottelua. Laulujen erityiskohteeksi joutui Pittsburgh-maalivahti Matt Murray. Hänen päästettyään maalin lauloivat fanit laulua, joka huipentui yhteishuutoon: "He shoots, he scores, you suck! Murray, Murray, Murray, you suck! It's all your fault. It's all your fault. It's all your fault!"

Kuuntele alta, miltä tuo pilkkalaulu kuulosti ottelun aikana.  

Fanien kannustus ilmeisesti auttoi, sillä Predators otti komean 5-1-voiton ja kavensi otteluvoitot 2-1:een. Katso alta maalikooste, mistä voi huomata, että yksi kannustaneista faneista oli Hollywood-tähti Nicole Kidman.

Lue myös: Suomalaispelaajalle huikeat ylisanat: NHL:n paras kahden suunnan sentteri?

Kilpailut

Uusimmat