Kuva: AOP

Menettääkö Barcelona nyt jo toisen brassitähtensä?

07.09.2017 08:15 - Mikko Räsänen

Neymarin siirto PSG:hen oli Barcelonalle iso kolaus. Seuraavaksi lähtökuopissa saattaa olla Rafinha.

Jalkapallomediassa liikkuvien huhujen mukaan Barcelona saattaa menettää keskikenttäpelaajansa Rafinhan heti, kun siirtoikkuna aukeaa tammikuussa. Huhujen mukaan 24-vuotiaan brasilialaisen keskikenttäpelaajan perässä on peräti kolme Valioliigassa pelaavaa joukkuetta: Liverpool, Tottenham ja Arsenal. Rafinha saattaa päätyä myös Italiaan, sillä Serie A:n seuroista Interin ja AC Milanin sanotaan olevan myös kiinnostuneita Rafinhasta. 

Brasilian maajoukkuepelaajiin kuuluva Rafinha on edustanut Barcelonaa koko aikuisikänsä. Huhujen mukaan Barcelona olisi kuitenkin ollut valmis luopumaan pelaajasta jo tänä kesänä, sillä hän on nyt sivussa polvivamman takia, ja kun hänen pelikuntonsa on arvoitus, ei pelaajan varaan voida vielä laskea paljoa. Ostajaehdokkaat ovat kuitenkin ilmeisesti halunneet odottaa ja seurata pelaajan toipumista ennen kuin lähtevät kaupoille. 

Rafinhan tuuletuksia ei ehkä nähdä Barcelonassa enää tämän syksyn jälkeen. (kuva: AOP)

Barcelonassa ei olla vielä toivuttu tähtihyökkääjä Neymarin siirrosta PSG:hen. Ennätyksellinen 222 miljoonan euron siirtosumma oli laiha lohtu, kun suurseuran hyökkäykseen jäi suuri aukko. Barcelona käytti 105 miljoonaa euroa hankkiessaan tilalle 20-vuotiaan Ousmane Dembelen Dortmundista, mutta joukkueen ostovaihde on huhujen mukaan yhä silmässä.

Mundo Deportivo kertoo, että Barcelona haluaisi Athleticon ja Ranskan maajoukkueen tähtihyökkääjän Antoine Griezmannin, mutta halvalla tuo siirto ei tule tapahtumaan, sillä lehden mukaan suurseuran pitäisi varautua käyttämään hankintaan jopa 200 miljoonaa euroa.

Lähteet: Mundo Deportivo, The Sun  

Lue myös: Jalkapalloilijan eeppinen syöttövirhe tallentui videolle - peliasujen värillä on väliä!

Kilpailut

Uusimmat