Miljoonia tienaava nyrkkeilymestari asuu edelleen äitinsä luona - säästää vuodessa useita tuhansia

26.10.2017 14:43 - Sami Ikonen

Englantilainen urheilutähti ei maksa maltaita arkielämässään.

Hallitseva nyrkkeilyn raskaansarjan mestari Anthony Joshua, 28, tienaa vuosittain valtavia määriä rahaa. Yhden ottelun tienestit voivat kohota yli kymmenen miljoonan punnan. Kaikesta huolimatta Joshua elää ansioihin nähden vaatimatonta elämää.

Nyrkkeilyn supertähti jakaa edelleen asuntonsa äitinsä kanssa lontoolaisessa omakotitalossa. Joshua ja äiti Yeta Odusanya ovat asunneet Golders Greenillä vuodesta 2013 lähtien. Yhteiseloon on tulossa pian muutos, sillä Joshua on löytänyt itselleen uuden kodin viidentoista minuutin ajomatkan päästä. Remonttien takia muutto on siirtynyt vasta ensi vuodelle.

Joshua ei vietä kaikkea aikaansa kotona. Otteluihin valmistautuessa Joshua on vuokrannut itselleen huviloita. Ennen voittoisaa huhtikuun mestaruusottelua legendaarista Vladimir Klitshkoa, 41, vastaan, Joshua maksoi viikoittain 20 000 punnan vuokraa Lontoon keskustassa sijaitsevasta asunnosta. Hän on myös maksanut entisen tyttöystävänsä ja poikansa asunnon Finchleystä.

Juuret pitävät edelleen nyrkkelijän jalat maassa. Hän ei halua unohtaa mistä hän on peräisin. Ajomatka kodilta synnyinseuduille Watfordiin kestää vain 25 minuuttia.

- En kuulu julkkispiireihin. Olen edelleen minä, Joshua kertoi Daily Mailin haastattelussa.

Vaatteet ja ruuat ilmaiseksi

Mitä suurempi julkkis Joshua on, sitä vähemmän hän joutuu käyttämään rahaa. Supertähti omistaa muun muassa 350 000 punnan rannekellon, mistä hän ei joutunut maksamaan penniäkään. Aikarauta oli lahja svetsiläiseltä kellovalmistajalta. Ravintoloissa Joshua ja hänen seurueensa saavat usein ilmaiset ateriat tai ainakin huomattavat alennukset. Sponsorisopimukset urheiluyrityksiin antavat nyrkkeilijälle parhaimmat mahdolliset vaatteet. Autostakaan hän ei ole joutunut maksamaan.

Joshua kohtaa lauantaina mestaruusottelussa Carlos Takamin Cardiffissa. Samana iltana kehään astuu myös nyrkkeilijä Robert Helenius. Suomalainen jättiläinen ottelee Dillian Whytea vastaan.

Lue myös: Virtsaa aamupalaksi, mustekaloja jäälle - urheilumaailman kummallisimmat tavat listattiin

Lue myös: Kaksoiskansalaisena USA:n valinnut jalkapalloilija pettyi karusti - MM-kisat jäävät haaveeksi

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat