Jalkapallokenttien kohupelaaja säväytti - voittomaali ja punainen kortti!

06.11.2017 20:00 - Sami Ikonen

Ranskan liigassa pelaava Mario Balotelli erottui jälleen hyvässä ja pahassa.

Italian jalkapallomaajoukkueessa useasti pelannut hyökkääjä Mario Balotelli pelasti joukkueensa viikonlopun Ranskan liigan ottelussa. OGC Nicea edustava Balotelli teki ottelun ainoan maalin rangaistuspotkusta, kun joukkue kaatoi Dijon FC:n lukemin 1-0. Myöhemmin ottelun 89. minuutilla hyökkääjä hankki itselleen punaisen kortin ja joutui jättämään pelin kesken. 

Balotelli sai punaisen kortin taklattuaan Dijonin pelaajaa takaapäin. Tuomio oli useiden asiantuntijoiden mielestä ylimitoitettu, sillä tilanteesta olisi voinut antaa vain keltaisen kortin.

Tulinen italialainen ei tuomarin tuomiota hyväksynyt suosiolla. Käveltyään kentän laidalle hän käyttäytyi aggressiivisesti ja löi vaihtopenkin pleksilasia säikäyttäen otteluvalvojaa.

Pelaaminen Dijonia vastaan oli hyvin klassista Balotellia. Ennen siirtymistä Niceen Balotellin pelityyli oli usein todella holtiton. Lahjakas maalitykki ei aina pysynyt henkisesti kasassa otteluissa, vaan saattoi maalin jälkeen kiukutella itsensä katsomon puolelle. Nyt Ranskan liigaan siirtymisen jälkeen häneltä ollaan nähty paljon kypsempää käyttäytymistä. 

Jalkapallokannattajat olivat ilahtuneita Balotellin "paluusta". Sosiaalisessa mediassa Balotellin iltapuhde ei jäänyt huomiotta.

Balotelli kilpailee paikasta saapasmaan maajoukkueessa. Hänet jätettiin ulos Italian MM-jatkokarsintaotteluista Ruotsia vastaan, jotka pelataan myöhemmin tässä kuussa. Hän ei myöskään mahtunut toissa kesän EM-joukkueeseen. Tällä kaudella hän on tehnyt kahdeksan maalia kahteentoista otteluun.

Lue myös: Onko tämä reilua? Valmentaja sai potkut, vaikka vei joukkueensa MM-kisoihin

Lue myös: Vuotiko virallinen MM-kisapallo julkisuuteen? Kuva leviää somessa

Lue myös: Hups, mihin sormi lipsahtikaan? Video Mestarien liigan ottelusta leviää sosiaalisessa mediassa

Lähde: TheSun

Kilpailut

Uusimmat