Valioliigan kulttipelaaja sopimukseen Stoken kanssa

29.11.2017 10:27 - Sami Ikonen

Stoke City antaa vielä luottoa 36-vuotiaalle konkarille.

Englannin jalkapallosarja Valioliigan kulttipelaajan maineeseen noussut Peter Crouch jatkaa vielä ensi kaudella Stoke Cityssä. Seura tiedotti jatkosopimuksesta tiistaina.

Crouch siirtyi Stokeen vuonna 2011 Tottenhamista ja on sitä ennen pelannut muun muassa Liverpoolissa, Portsmouthissa ja Queens Park Rangersissa. Maaleja Valioliigassa on syntynyt 104 ja maalisyöttöjä 55. Englannin maajoukkueessa Crouch pelannut yhteensä 42 ottelua ja tehnyt niiden aikana 22 maalia. 

Reilu kaksimetrinen hyökkääjä on päässyt Valioliigassa historian kirjoihin. Hän on eniten puskumaaleja tehnyt pelaaja lukemalla 51. Lisäksi hänet on vaihdettu vaihdosta sisään 143 kertaa, joka on myös sarjan ennätys.

Yli kaksimetrinen hyökkääjä on puolustajille pelote puskutilanteissa, mutta hän on välillä venynyt myös akrobaattisiin volleypotkuihin. Esimerkiksi Manchester Cityä vastaan Crouch esitteli potkutaitojaan tekemällä yhden kauden upeimmista maaleista. Osuma valittiin kauden päätyttyä Stoke Cityn Vuoden maaliksi.

Crouch on ilahduttanut kannattajia myös somessa. Seuraajia hänen Twitter-tilillään on peräti 362 000 kappaletta. Itseironinen pelaaja on verrannut itseään lajin supertähtiin sekä esimerkiksi kirahveihin.

Kuluneella kaudella Crouch on pelannut Stoken paidassa yhdeksän valioliigaottelua ja tehnyt kolme maalia. Stoke on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 15.

Lue myös: "Zlatan is back!" - Ruotsalaistähti tekee paluun viikonloppuna

Lue myös: Yhdysvallat kaavailee ensi kesäksi jalkapallon "häviäjien MM-kisoja" - osallistuuko myös Suomi?

Lue myös: Huippupelaajia jää pois jalkapallon MM-turnauksesta - Näitä kahdeksaa pelaajaa ei nähdä Venäjällä

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat