Kuuluisien jalkapalloilijoiden tatuointien takaa löytyy koskettavia tarinoita - katso

06.12.2017 19:45 - Sami Ikonen

Tatuoinnit voivat tarkoittaa asioita, joita ei voi sanoilla kuvailla.

Kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Useat maailman jalkapallon huippupelaajat ovat tatuoineet kuvia ja tekstejä kehoonsa muistuttamaan heitä juuri heille tärkeistä asioista. The Sun -julkaisu selvitti koskettavat tarinat kuuluisien jalkapalloilijoiden tatuointien takaa. 

Sergio Ramos

Espanjan vahva keskuspuolustaja rakastaa tatuointeja. Osa kuvista on tarkoitettu vain koristeeksi, mutta Ramosin iholta löytyy myös merkityksellisiä tatuointeja. Esimerkiksi vasemman käden Daavidintähti on tarkoitettu edesmenneelle joukkuekaverille, Antonio Puertalle, joka menehtyi vain 22-vuotiaana. Ramos ja Puerta pelasivat yhdessä Sevillassa.

Lisäksi hänen molemmista käsistä löytyy muistotekstit New Yorkin - ja Madridin -terrori-iskujen uhreille.

Gabriel Jesus

Manchester Cityssä maaleja tehtaillut 20-vuotias brasilialainen nousi Sao Paolon faveloista eli slummeista maailman huipulle. Jesus on tatuoinut kuvan hänen äidistään, Verasta, vasempaan käteensä kunniansoituksena tämän tuelle ja uhrauksille. Mallin hän otti kuvasta, joka on motivoinut pelaajaa nousemaan huipulle.

Anthony Knockaert

Brightonin Englannin Valioliigaan nostanut laituri haluaa muistaa edesmennyttä isäänsä, Patrick Knockaertia. Pelaaja otti kuvan sikaria polttavasta isästään vasempaan rintaansa. Kuorma-autokuljettajana työskennellyt isä kuoli 63-vuotiaana viime vuoden marraskuussa.

- Kaikki kunnia isälleni, koska hän teki kaikkensa, jotta pääsisin tähän pisteeseen, Knockaert kertoi.

Arturo Vidal

Chilen maajoukkueen keskikenttämies on koristanut iholleen lukuisia tatuointeja. Yksi tatuoinneista kuvastaa insuliinipumppua, koska hänen kahdeksanvuotiaalla lapsellaan todettiin 1-tyypin diabetes. Myöhemmin Vidal lähetti viestin Chilen presidentille Michelle Bacheletille ja toivoi, että maan lapsilla olisi helpommat mahdollisuudet saada apua juuri kyseiseen sairauteen.

Mauricio Pinilla

Vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoissa Chile oli lähellä pudottaa isäntämaa Brasilian jatkosta turnauksen neljännesvälierissä. Ottelussa pelattiin viimeisiä minuutteja 1-1 tilanteessa, kun Chilen hyökkääjä Pinilla laukoi pallon ylärimaan. Brasilia pelastui takaiskulta ja venytti ottelun rangaistuslaukauskilpailuun, jonka isännät voittivat. Pinilla ei unohda hukattua tilaisuutta ikinä, sillä hän tatuoi tilanteesta kuvan selkäänsä. Hän lisäsi tatuointiin tekstin "One centimetre from glory" eli "senttimetrin päähän kunniasta". 

- Pinilla haluaa näyttää, miten paljon hän joutuu käymään läpi, Pinillan tatuoinut Marlon Parra kertoi.

Zlatan Ibrahimovic

Ruotsalainen supertähti tatuoi väliaikaisesti viidenkymmenen nälästä kärsivän ihmisen nimen iholleen. Ne symboloivat 80 miljoonaa henkeä, joita maailman ruokaohjelma, WFP, auttaa.

- Minne tahansa menenkin, ihmiset tunnistavat minut, huutavat nimeäni ja hurraavat minulle. Mutta on myös heitä, joita kukaan ei muista ja joille kukaan ei hurraa, ruotsalainen kertoi WFP:n tiedotteessa.

Lue myös: Uudenlainen tatuointi on diabeetikon siunaus: Ilmoittaa verensokerin laskusta!

Lue myös: Millaiset tatuoinnit poistetaan todennäköisimmin? Asiantuntija paljastaa

Lue myös: Palaako Zlatan Ibrahimovic maajoukkueeseen? MM-unelma saattaa muutta mielen

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat