Kuva: AOP

Kaaos pukukopissa! ManUn ja Cityn pelaajat ottivat yhteen, tähtivalmentaja sai osansa

11.12.2017 18:00 - Sami Ikonen

Portugalilaisen valmentajan visiitti vastustajan pukukoppiin kostautui.

Sunnuntaina pelattu Manchesterin derby kuului jalkapallomaailman viikonlopun kohokohtiin. Valioliigan mestaruudesta kamppaileva Manchester United isännöi sarjajohtajaa ja naapuriaan Manchester Cityä ikonisella Old Traffordilla. Viihdyttävä ja tunnerikas ottelu päättyi lopulta Cityn 1-2 voittoon, joka vei heidät jo 11 pisteen karkumatkalle sarjan kärkipaikalle. Nyt Mirror on uutisoinut, että päätösvihellyksen jälkeen joukkueet kamppailivat toisiaan vastaan myös pukuhuoneen puolella.

(kuva: AOP)

Viimeisten tietojen mukaan Unitedin valmentaja Jose Mourinho oli käynyt ottelun jälkeen vierasjoukkueen pukuhuoneessa ja pyytänyt heitä rauhoittamaan voitonjuhliaan. Pyyntö ei mielyttänyt Cityn maalivahtia Edersonia. Kaksikon kerrotaan aluksi huutaneen toisilleen kovaan ääneen portugalin kielellä.

Mourinhon kerrotaan saaneen tilanteen kärjistyttyä päälleen maitoa ja vesipulloja. Teko aiheutti kaaoksen pelaajatunnelissa ja 20 henkilön joukkotappelun. Tappeluun osallistuivat molempien joukkueiden pelaajia ja henkilökuntaa.

Lopulta paikalle hälytettiin järjestyksenvalvojia ja poliiseja erottamaan joukkueiden edustajat toisistaan. Myös Cityn apuvalmentaja sai osansa, kun Mikel Artetan kerrotaan poistuneen paikalta verinen haava kasvoillaan.

Erityistä närää Mourinholle aiheutti ottelun tuomarilinja. Hänen mielestään Unitedilta ryöstettiin rangaistuspotku, kun Cityn puolustaja Nicolas Otamendi kaatoi Ander Herreran rangaistusalueella. Päätuomari Michael Oliver antoi espanjalaispelaajalle keltaisen kortin sukeltamisesta.

- He olivat onnekkaita. Luulen, että kaikki päätökset olivat heidän (Cityn) puolellaan, Mourinho kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Lue myös: "Minä heitin Sir Alexia pitsalla" - yksi jalkapallomaailman suurimmista mysteereistä ratkesi viimein

Lue myös: Orava tarjoili jalkapalloväelle viihdettä - ei suostunut lähtemään pois kentältä, katso!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat