Kuva: AOP

Lionel Messin painajainen jatkuu Mestarien liigassa

11.12.2017 18:00 - Sami Ikonen

Maanantain arvonta ei ollut kaikille suotuisa. Lionel Messi joutuu kohtaamaan Chelsea-kirouksensa.

Jalkapallon Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelivaiheen otteluparit arvottiin maanantaina. Tilaisuus ei ollut jokaiselle joukkueelle mieluisa, kun arpa heitti todella kovat joukkueet toisiaan vastaan jo tässä vaiheessa kilpailua. Hallitsevan mestarin Real Madridin alkulohkon kakkossija kostautui, kun heidän vastustajakseen arvottiin turnauksen ennakkosuosikki Paris Saint-Germain. Toisaalta, lohkovoiton Realin edestä vienyt Tottenham kohtaa viime vuoden finalistin italialaisen Juventuksen.

Espanjalainen jättiseura FC Barcelona palaa lontooseen Stanford Bridgelle, kun he pelaavat Chelsea vastaan. Katalaaneilla on pahoja muistoja sinipaidoista, sillä viime kerralla joukkueiden kohdatessa Mestarien liigassa vuonna 2012 Chelsea voitti välieräkamppailun yhteismaalein 3-2 ja eteni lopulta mestariksi asti.

Barcelonan tähtipelaajan Lionel Messin saldo Chelsea vastaan ei ole mairitteleva. Häkellyttävästi, kahdeksassa Chelsea vastaan pelatussa ottelussa argentiinalainen ei ole tehnyt ainuttakaan maalia. Lukema on Messin ennätys seurajoukkuetasolla, ja voidaan jo puhua varsinaisesta Chelsea-kirouksesta. Pelaajan surullinen putki oli lähellä katketa kevään 2012 kohtaamisessa, kun hän pääsi laukomaan rangaistuspotkua. Laukaus oli kuitenkin epätarkka ja osui ylärimaan.

Kauden 2011-2012 Mestarien liigan välierissä Chelsea vastaan Lionel Messi epäonnistui rangaistuspotkussa. (kuva: AOP)

Neljännesvälieräotteluiden ensimmäiset osat pelataan 13.-14. ja 20.-21. helmikuuta.

Mestarien liigan otteluparit neljännesvälierissä:

Juventus - Tottenham
Basel - Manchester City
Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - PSG
Shahtar Donetsk - Roma
Chelsea - Barcelona
Bayern München - Besiktas

Lue myös: Kaikkien aikojen munaus Mestarien liigassa - katso video

Lue myös: Valmentaja lupasi pukeutua Zorroksi, jos joukkue menestyy - lopputuloksen voi jokainen arvata

Kilpailut

Uusimmat