Kuva: Radio Play

Kimmo Timonen ja Antti Mäkinen juontavat suosittua podcast-sarjaa - suunnattu etenkin NHL-faneille

03.12.2018 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Kimmon ura NHL:ssä oli pitkä ja äärimmäisen kunnioitettava, joten hänen kokemuksiaan ja muistojaan sarjassa käsitellään yhtä lailla, Mäkinen kertoo.

Kimanttia on Viasatin NHL-selostaja Antti Mäkisen sekä Viasatin NHL-asiantuntija ja Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen podcast maailman parhaasta jääkiekkosarjasta. Uusi jakso kuullaan Radio Playssä joka torstai. Timonen ja Mäkinen kertovat Voice.fi:lle, millaisesta sarjasta on kyse.

- Podcast on suunnattu jääkiekkoa ja erityisesti NHL:ää seuraaville ihmisille. Miksei myös muillekin, jotka tykkäävät kuunnella erilaisia tarinoita laidasta laitaan ja mielipiteitä NHL-joukkueista, Timonen sanoo.

Mäkinen lisää, että myös Timosen uraa käydään sarjassa läpi.

- Tietenkin meillä on polttavimmat puheenaiheet, tehdyt ennätykset, pelaajakaupat ja esimerkiksi organisaatiomuutokset. Kimmon ura NHL:ssä oli pitkä ja äärimmäisen kunnioitettava, joten hänen kokemuksiaan ja muistojaan sarjassa käsitellään yhtä lailla. 

Timosen ura on ollut kaikilla mittareilla huikea. Mies on nostanut halutun Stanley Cupin ilmaan sekä voittanut useita MM-mitaleita. Timonen kertoo haastattelussa, millaiset tunnelmat Cupin nostaminen aiheutti.

- Se oli totta kai jääkiekkourani kruunu, ja koska ura vielä päättyi siihen hetkeen, niin ei voi muuta sanoa kun etta olin todella onnekas. Koko NHL-matkani tähtäsi Stanley Cupin voittoon ja unelmat toteutuivat.

Timosen maajoukkuepaita nostettiin myös juhlallisesti hallin kattoon Helsingissä. Tätäkin hetkeä Timonen kuvailee ikimuistoiseksi.

- Kyllä se oli ikimuistoista ja sen suurempaa kunnianosoitusta suomalainen jääkiekkoilija ei voi saada. Menee varmaankin ykköspaikalle minun muistoissani.

Kimanttia podcastissa seurataan NHL:ää reaaliajassa. Keitä pelaajia kannattaa tällä kaudella pitää silmällä?

- Voisin listata tähän 100 nimeä helposti. Kärkinimiä seurattavien pelaajien suhteen ovat Connor McDavid, Sidney Crosby, Alexander Ovetshkin, Auston Matthews sekä kotimaiset Patrik Laine, Alexander Barkov, Mikko Rantanen, Sebastian Aho, Pekka Rinne, Tuukka Rask ja moni muu, Mäkinen kertoo.

Timonen nostaa esiin myös muutaman tulokkaan.

- Ruotsalainen Elias Pettersson, suomalainen Jesperi Kotkaniemi ja Rasmus Dahlin kannattaa myös huomioida.

Kuuntele tuorein Kimanttia-jakso alta.

Löydät kaikki Kimanttia-jaksot Radio Playn sivulta. Radio Play ja Voice.Fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: SS: NHL-tähti osti neljä ravintolaa Suomesta

Lue myös: Parhaat NHL-pelaajat listattiin pelinumeroittain - listalla vain kolme suomalaista

Kilpailut

Uusimmat