Kuva: PhotoWenn

Uuden Pako-tuotantokauden kuvaukset käynnissä - näyttelijät julkaisivat otoksia kulissien takaa

21.04.2016 16:00 - Joose Koskiranta

Erityisesti Lincoln Burrows alias Dominic Purcell on ollut aktiivinen sosiaalisessa medissa.

Suosikkisarja Pako palaa tv-ruutuihin uudella, kymmenen jakson tuotantokaudella. Uutinen ohjelman paluusta levisi maailmalle jo viime vuonna.

Hittisarjan fanit eivät ole ainoita jotka odottavat vesi kielellä uusia jaksoja, sillä Instagramin mukaan myös monet ohjelman näyttelijöistä ovat innoissaan uudesta tuotantokaudesta.

Muun muassa kuolemaantuomittua Lincoln Burrowsia näyttelevä Domic Purcell on julkaissut selfieitä Instagramissa. Purcellin julkaisemissa kuvissa näkyy useita  kanssanäyttelijöitä.

Alla olevassa kuvassa mies poseeraa C-Notea näyttelevän Rockmond Dunbarin kanssa.

Myös Sucren roolia näyttelevä Amaury Nelasco on julkaissut videon T-Bagina tunnetun Robert Knepperin sekä Dunbarin kanssa. Osuvasti hän on nimennyt videon "kolme entistä vankia tapasivat juuri Vancouverissa".

Lisäksi Burrowsin pikkuveli Michael Scofieldiä näyttelevä Wentworth Miller on julkaissut kuvan faneilleen, missä hän kertoo olevansa takaisin sarjan parissa.

#goodfences #fromthevault

A photo posted by @wentworthmilleractorwriter on


Purcell on kuitenkin ollut kaikkein aktiivisin kuvien kanssa. Tässä hän poseeraa Robert Knepperin ja käsikirkoittaja Paul Scheuringin kanssa.

Kaikki sarjan suuret nimet ovat jatkamassa viidennen tuotantokauden parissa paitsi Willian Fichtner, joka näytteli FBI-agentti Alexander Mahonea.

Lue myös: Tuhannet nauroivat Pako-tähden kuvalle Facebookissa - Nauru loppui, kun totuus paljastui

Lähde: BT

Kilpailut

Uusimmat